امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بورس کالا امروز میزبان عرضه ۵۰ دستگاه خودرو سراتو شرکت ایرانی تولید اتومبیل سایپا است.

ایران اکونومیست - عرضه ۵۰ دستگاه خودرو در بورس کالا
به گزارش ایران اکونومیست؛ تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالا امروز میزبان عرضه ۱۰ هزار تن تختال SM، پنج هزار تن ورق سرد B، هزار و ۲۰۰ تن ورق گرم B، دو هزار و ۲۰۰ تن ورق گرم C و ۳۰۰ تن ورق قلع اندود است.
 
علاوه براین، عرضه ۵ کیلوگرم شمش طلای معدن موته نیز در تالار نقره ای انجام می شود. این گزارش حاکی است، امروز ۵۷ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی، ۳۴ تن مرغ منجمد، ۱۰۰ تن برنج وارداتی و ۱۵ هزار تن گندم نیز در تالار محصولات کشاورزی عرضه می شود.
 
در عین حال تالار صادراتی بورس کالا نیز شاهد عرضه ۷ هزار و ۱۷۰ تن قیر و عایق رطوبتی است. همچنین تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالا ه میزبان عرضه ۵۴ هزار و ۶۲۵ تن انواع قیر، مواد پلیمری، گوگرد و لوب کات است. براساس این گزارش، ۱۰۰ تن قند نیز در بازار فرعی بورس کالا عرضه می شود.
نظرات (0) کلیک ها: 454

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

جلسات کمیته کاری فدراسیون بورس‌های اروپایی- آسیایی (فیاس) با حضور ۱۸ عضو کامل و وابسته در ایروان ارمنستان برگزار شد و فرابورس ایران به عنوان نایب‌ رییس این کمیته کاری انتخاب شد.

ایران اکونومیست - فرابورس ایران نایب‌ رییس کمیته کاری فیاس شد
به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست؛ در این مجمع که رقابت تنگاتنگی بین فرابورس ایران و بورس ابوظبی برای کسب عنوان نایب رییس کمیته کاری فیاس در جریان بود، با توجه به سابقه خوب و فعال بودن فرابورس ایران در سال‌های گذشته، بورس ابوظبی به نفع فرابورس ایران کنار کشید و با این اتفاق فرابورس ایران نایب رییس کمیته کاری فدراسیون بورس‌های اروپایی-آسیایی شد.
 
افزون بر این در این مجمع مقامات ارشد فرابورس ایران علاوه بر معرفی بازارها و ابزارهای جدید و اشاره  به دستاوردهای اخیر این رکن بازار سرمایه ایران، ویژگی‌ها و پتانسیل‌های بازار بدهی را نیز تشریح کردند.
 
همچنین ناندینی سوکومار رییس فدراسیون جهانی بورس‌ها، چشم‌انداز و برنامه‌های آتی WFE را تشریح و در خصوص اینکه فدراسیون جهانی بورس‌ها و فیاس چه همکاری‌هایی می‌توانند با ‌هم داشته باشند، صحبت کرد. از سویی دیگر، وی رسما از بورس‌های عضو فیاس نیز دعوت کرد در اجلاس سالیانه WFE که در سپتامبر ۲۰۱۸ در یونان برگزار می‌شود حضور یابند.
 
** گزارش کارایی بورس‌های عضو
در ادامه کنستانتین سارویان دبیرکل فیاس نیز ضمن ارائه گزارشی درباره کارایی بورس‌های عضو فدراسیون بورس‌های اروپایی-آسیایی، به بررسی مقایسه‌ای بورس‌های عضو این فدراسیون با بورس‌های مطرح و بزرگ جهان از نظر مشخصه‌هایی همچون تعداد پرسنل و میزان درآمدها و هزینه‌ها پرداخت.
 
در بخش دیگری از این کمیته کاری، نیکوس تریپاتساس مدیرعامل بورس قبرس به تشریح استاندارد (Markets in Financial Instruments Directive) پرداخت که به گفته وی این استاندارد باید از دو ماه آینده برای بورس‌های عضو اتحادیه اروپا اجرایی شود؛ از آنجا که قرار است این استانداردها روند سرمایه‌گذاری خارجی اروپایی‌ها در بورس‌های غیراروپایی را تغییر دهند، لازم است کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند نیز این استانداردها را با دقت مطالعه و بررسی کنند.
 
همچنین در این مجمع، فرابورس ایران و بورس مسقط نیز آخرین دستاوردهای خود را پرزنت کردند که این ارائه‌ها، استقبال حاضران را در پی داشت.
 
** اصلاح اساسنامه فدراسیون بورس‌های اروپایی - آسیایی
بر اساس این گزارش، در کمیته کاری ایروان، اساسنامه فیاس اصلاح شد که هدف از این بازنگری، ارتقای حاکمیت شرکتی فدراسیون بورس‌های اروپایی- آسیایی بود و در راستای آن کمیته حسابرسی داخلی فیاس نیز تشکیل شد.
 
علاوه بر این در کمیته کاری فیاس پیشنهاد تعامل سپرده‌گذاری‌های عضو فیاس با همدیگر مورد تایید قرار گرفت ضمن آنکه مسائلی از جمله تبادل دیتا، محاسبه کامپوزیت بورس‌های عضو فیاس و تبادل تکنولوژی، دانش و آموزش نیز از جمله مباحث مطرح‌شده در کمیته کاری فدراسیون بورس‌های اروپایی- آسیایی بود.
 
** ارتقای سطح برگزاری جلسات فیاس
لازم به ذکر است پیش از این، بیست‌وسومین نشست فدراسیون بورس‌های اروپایی-آسیایی موسوم به فیاس در تاریخ ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۹۶ به میزبانی فرابورس ایران برگزار شد که به گفته حاضران نقطه عطفی در تاریخ فیاس محسوب می‌شود؛ چرا که به دنبال مذاکرات صورت‌گرفته در تهران، سطح برگزاری جلسات در ایروان ارتقا یافت به گونه‌ای که اختلاف سطح معناداری در کیفیت گزارش‌ها مشاهده شد و ارایه کاری نیز علمی‌تر بود.
نظرات (0) کلیک ها: 581

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

روز جاری مدت اعتبار اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهيلات مسكن آبان‌ماه 96 در نماد معاملاتی «تسه 9408»، به منظور نقل‌وانتقال (خریدوفروش و هبه) به اتمام رسید و از همین رو این نماد معاملاتی در پايان معاملات امروز متوقف شد.

ایران اکونومیست - مدت اعتبار معاملات اوراق تسهیلات مسکن آبان‌ ماه 94 پایان یافت
به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران؛ مدت اعتبار اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهيلات مسكن صادرشده در تاریخ 15 آبان 94 در نماد معاملاتی «تسه9408»، برای استفاده از تسهيلات از محل این اوراق نیز تا یک ماه دیگر یعنی 15 آذرماه خواهد بود.
در میانه این هفته معاملاتی خریداران و فروشندگان اوراق تسه، 63 هزار و 940 ورقه تسهیلات مسکن را مبادله کردند که این نقل‌وانتقال‌ها ارزش بیش از 48 میلیارد ریالی را رقم زد.
امروز در مجموع بازارهای فرابورس، معامله‌گران بیش از 256 میلیون ورقه بهادار را در افزون بر 41 هزار نوبت دادوستدی دست به دست کردند که ارزش این مبادلات بر 959 میلیارد ریال بالغ شد.
در این میان یک‌سوم از حجم و بیش از 20 درصد از ارزش کل مبادلات انجام‌شده در فرابورس، به بازارهای اول و دوم اختصاص یافت و بدین ترتیب بیش از 83 میلیون سهم به ارزش نزدیک به 207 میلیارد ریال در این دو بازار دست به دست شد.
نمادهای «ذوب» و «غشهداب» به ترتیب بیشترین حجم و ارزش مبادلاتی را در بازارهای اول و دوم به خود اختصاص دادند. در همین حال نماد «ذوب» در صدر جدول پربیننده‌ترین نمادهای روز جاری قرار گرفت.
در حالی عنوان بیشترین افزایش قیمت در میان نمادهای فرابورسی به نام نمادهای «کوثر» و «غگلستا» ثبت شد که در سمت مقابل نمادهای «خفناور» و «وگستر» بار بیشترین افت قیمتی را تا سقف 3.9 واحدی به دوش کشیدند.
از سوی دیگر نمادهای «زاگرس»، «میدکو»، «دماوند» و «شراز» روی‌هم‌رفته بیش از 3 واحد اثر منفی بر شاخص کل گذاشتند و تحت تاثیر این اهرم‌های منفی، آیفکس با بیش از 3 واحد افت در ارتفاع 968 واحدی قرار گرفت.
نگاهی به معاملات انجام شده در تابلوهای «الف»، «ب» و «ج» بازار پایه حاکی از آن است که معامله‌گران بیش از 162 میلیون سهم را به ارزش معاملاتی افزون بر 301 میلیارد ریال در این بازار جابه‌جا کرده‌اند که در این میان نمادهای «زنجان» و «کیسون» به ترتیب بیشترین حجم و ارزش دادوستدی را در اختیار گرفتند.
جابه‌جایی‌های انجام‌شده در تابلو اوراق با درآمد ثابت نیز به مبادله بیش از 307 میلیون ورقه به ارزش معاملاتی بالغ بر 298 میلیارد ریال منتهی شد و در تابلو ETF (صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله) نیز شاهد دست به دست شدن افزون بر 9 میلیون ورقه به ارزش بیش از 109 میلیارد ریال بودیم.
نظرات (0) کلیک ها: 492

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

روز گذشته در بورس کالای ایران ۱۴ هزار و ۴۳۸ قرارداد آتی سکه به ارزش ۲ هزار و ۱۴۳ میلیارد ریال دادوستد شد.

ایران اکونومیست - دادوستد بیش از ۱۴ هزار قرارداد آتی سکه
به گزارش ایران اکونومیست ؛روز گذشته هر ۵ سررسید آتی سکه کاهشی بودند، به طوری که در جریان معاملات روز گذشته سکه طلا تحویل آبان ماه ۰.۵۴ درصد افت کرد و با رقم یک میلیون و ۳۲۹ هزار تومان داد و ستد شد. در این سررسید بیش از ۳۵۴ قرارداد به فروش رفت.
 
در همین حال قرارداد آتی سکه طلا سررسید دی ماه نیز در حالی با داد و ستد ۱۶۵ قرارداد مواجه شد که با رقم یک میلیون و ۳۶۶ هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و کاهش ۰.۷۹ درصد را تجربه کرد. از سوی دیگر سکه طلا تحویل اسفند ماه ۹۶ نیز با رقم یک میلیون و ۴۰۸ هزارتومان داد و ستد شد که ۰.۶۸ درصد افت داشت. در این سررسید نیز ۱۷۲ قرارداد معامله شد.
 
قرارداد آتی سکه تحویل اردیبهشت ماه سال ۹۷ در حالی معامله ۸۰۵ قرارداد را تجربه کرد که با افت ۰.۶۷ درصدی و قرار گرفتن در عدد یک میلیون و ۴۴۶ هزارتومان به کار خود پایان داد.
 
در آخر سکه در سررسید تیر ماه سال۹۷ که با بیشترین تعداد قرارداد مواجه شد و بیش از هزار قرارداد را ثبت کرد، با ۰.۶۹ درصد افت با رقم یک میلیون و ۴۹۳ هزارتومان مورد داد و ستد قرار گرفت.
نظرات (0) کلیک ها: 433

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

دکتر محسنی در دیدار مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک آینده که در محل شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد، از توسعه فعالیت های این بانک در بازار سرمایه استقبال کرد.

ایران اکونومیست - بانک آینده فعالیت های خود را در بازار سرمایه گسترش می دهد
به گزارش ایران اکونومیست ؛مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) از گسترش فعالیت های بانک آینده در بازار سرمایه خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی سمات، دکتر محمدرضا محسنی در دیدار مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک آینده که در محل شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد، از توسعه فعالیت های این بانک در بازار سرمایه استقبال کرد.
 
مدیرعامل سمات در این دیدار گزارشی از مهم ترین فعالیت های این شرکت را ارائه کرد و افزود : تعامل دو بازار پول و سرمایه در بازارهای مالی کارا، هر روز گسترده تر می شود به طوریکه این دو بازار به عنوان دو بال اقتصاد به طور هماهنگ با هم حرکت می کنند و حرکت یکی در واقع تکمیل حرکت دیگری است، لذا این دو بازار می توانند باعث رشد اقتصادی کشور شوند.
 
وی ادامه داد : این شرکت ارتقاء کارایی فرایندهای تسویه وجوه معاملات را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است تا بتواند به خوبی از ظرفیت های موجود در نظام بانکی کشور نیز استفاده کند که به طور حتم با همکاری مطلوب بانک ها و بازار سرمایه می توان نقش مهمی را در توسعه و بالندگی ایران اسلامی ایفا کرد.
 
دکتر محسنی با بیان اینکه در حال حاضر چهار بانک عضو اتاق پایاپای شرکت سپرده گذاری مرکزی هستند، خاطر نشان کرد: بانک آینده می تواند با فراهم کردن تجهیزات و امکانات لازم و رعایت استانداردهای این شرکت وارد فرایند تسویه وجوه معاملات بورس اوراق بهادار شود.
 
مدیرعامل بانک آینده نیز در این جلسه با بیان اینکه یکی از برنامه های مهم این بانک توسعه خدمات مالی به مشتریانش است، گفت : در گام نخست می توان یک شعبه این بانک را به طور اختصاصی برای ارائه خدمات بازار سرمایه تجهیز کرد.
 
دکتر جلال رسول اف تصریح کرد : در گام دوم، 30 شعبه منتخب بانک آینده خدمات بازار سرمایه را ارائه خواهند کرد تا این بانک بتواند فعالیت های خود را در این بخش گسترش دهد.
 
 
نظرات (0) کلیک ها: 512

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

معامله گران بورس تهران امروز در حالی شاهد معاملاتی متعادل در اغلب نمادهای معاملاتی بودند که هم‌زمان با انتشار گزارش‌های با اهمیت عملکردی شش ماهه شرکت‌ها شاهد پیشرو شدن گروه خودرویی‌ها به رهبری ایران خودرو بود.

ایران اکونومیست - نماگر بازار سهام به مرز شکستن سقف تاریخی رسید

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز 14 آبان ماه 96 با افزایش 36 واحدی روی رقم 87 هزار و 905 واحد ایستاد.

شاخص کل هم ‌وزن اما با افزایش 54 واحدی عدد 17 هزار و 616 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با افزایش 108 واحدی به رقم  94 هزار و 790 واحد دست یافت.

شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش 30 واحدی به رقم  61 هزار و 490 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش 373 واحدی عدد  192 هزار و 220  واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش دو واحدی روی رقم 972 واحد ایستاد.

براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد ایران خودرو با 45 واحد، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با 38 واحد و گروه مپنا با 19 واحد افزایش بیشترین تاثیرمثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های پالایش نفت اصفهان با 34 واحد، پالایش نفت بندر عباس و ملی صنایع مس ایران هر یک تا 33 واحد و پالایش نفت تهران با 21 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.

 ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 161 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از 681 میلیون سهم  و اوراق مالی قابل معامله طی 64 هزار و 95  نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری سپه، قند نقش جهان، کاشی پارس از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل، نماد معاملاتی شرکت‌های قند ارومیه، پتروشیمی فارابی، حق تقدم خرید سهام ملی مس ایران و واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های قابل معامله گنجینه آینده روشن بازگشایی شدند. 

امروز در بازار 2 بورس تهران که به معاملات درون‌گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد بیش از 21 میلیون سهم گسترش نفت و گاز پارسان به ارزش کمتر از 5 میلیارد تومان با معاملات انتقالی میان سهامداران عمده این سهم روبه‌رو بود. 

در ایرانسفو نیز 20 میلیون سهم به ارزش بیش از 11 میلیارد تومان میان سهامداران عمده این سهم منتقل شد. 

براساس این گزارش، امروز بورس تهران در حالی شاهد معاملاتی متعادل بود که معامله‌گران اغلب حقیقی بازار سهام هم‌زمان با معاملات درون‌گروهی و کد به کد در نمادهایی همچون ذوب‌آهن اصفهان، سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی و سایپا شاهد پیشرو شدن گروه خودرویی‌ها به رهبری ایران‌خودرو بود. 

انتشار گزارش‌های عملکردی با اهمیت شش ماهه اغلب شرکت‌های بورسی در کنار تلاش شاخص کل بورس تهران برای شکستن سقف تاریخی 89 هزار واحدی باعث شده تا معامله‌گران بازار سهام، خود را برای روزهای شوکه‌کننده در بازار سهام آماده کنند. 

این در حالی است که نوسان قیمت‌ها در بازارهای جهانی و انتظار برای افزایش نرخ ارز، اصلی‌ترین متغیرهای بنیادی اثرگذار بر بورس تهران است. 

با این همه، تصمیم برای کوتاه کردن دوره تسویه معاملات اعتباری از سه روز به یک روز، سرعت فروش سهام و خروج نقدینگی از بازار را به گمان برخی فعالان بازار سرمایه افزایش داده است. 

امروز بازار سهام بازاری پرتحرک و متعادل بود که به رهبری گروه خودرویی‌ها شاهد سبزپوش شدن نمادگرهای منتخب بازار بودند. بازاری که همچنان برای خرید تک سهم‌ها و شرکت‌های برخوردار از سرمایه پایین اقبال نشان می‌دهد.

نظرات (0) کلیک ها: 582

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیرعامل فرابورس ایران گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته تمامی سود اوراق شهرداری‌ها تا پایان هفته قبل به حساب دارندگان این اوراق واریز شد.

ایران اکونومیست - پرداخت کامل سود اوراق شهرداری‌ها
به گزارش ایران اکونومیست ؛ امیر هامونی با بیان اینکه خرید اوراق شهرداری‌ها و اوراق دولتی دارای تفاوت‌هایی در میزان ریسک بوده و سرمایه‌گذاران به طور معمول این موضوع را در سرمایه‌گذاری‌های خود لحاظ می‌کنند، افزود: باید توجه داشت اوراق متنوعی با درجات متفاوتی از ریسک در بازار بدهی موجود است که از میان آن‌ها اوراق بدهی دولتی را در زمره کم‌ریسک‌ترین اوراق موجود در بازار دسته‌بندی می‌کنند و این در حالی است که در دنیا همواره ریسک اوراق شهرداری‌ها از اوراق دولتی کمی بالاتر است.
 
وی با اشاره به اینکه وضعیت ضمانت اوراق شهرداری‌ها و بانک‌هایی که ضامن آنها هستند با توجه به تنگناها و چالش‌های امروز صنعت بانکداری مسئله‌ای مهم تلقی می‌شود، بیان کرد: به هر ترتیب در خصوص اوراق شهرداری‌ها موضوع عدم ایفای تعهدات ناشر در موعد سررسید پرداخت سود و در نتیجه تاخیر در واریز به وجود آمد که با پیگیری‌های صورت گرفته این موضوع برطرف شد و در نتیجه بحث نکول در این زمینه کاملا منتفی است.
 
مدیرعامل فرابورس ایران همچنین راه‌اندازی موسسات رتبه‌بندی اعتباری را برای رسیدن به استانداردهای دنیا در توسعه بازار بدهی بسیار مهم تلقی و عنوان کرد: موسسات رتبه‌بندی اعتباری، نهادهای مالی هستند که رتبه اعتباری اوراق بهادار منتشره و بعضا شرکت‌ها را بررسی کرده و آن را برای اطلاع سرمایه‌گذاران منتشر می‌کنند تا آن‌ها با شناخت کافی نسبت به میزان ریسک اعتباری اوراق بهادار و تعهد ناشر به ایفای تعهدات درخصوص سرمایه‌گذاری تصمیم‌گیری کنند.
 
وی مشخص شدن میزان ریسک هر نوع اوراق بهادار منتشره و رتبه اعتباری آن را در نهایت موجب توسعه‌یافتگی بازار بدهی در کشور دانست که این امر از طریق افزایش میزان مشارکت سرمایه‌گذاران با درجات متفاوتی از ریسک‌پذیری در خرید اوراق حاصل می‌شود و در نهایت امکان انتشار انواع اوراق بدهی را برای بنگاه‌های اقتصادی و ناشران تسهیل می‌کند.
نظرات (0) کلیک ها: 405

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

دومین روز کاری هفته مبادلات فرابورس ایران با نقل و انتقال 273 میلیون ورقه به ارزش بیش از یک‌هزار و 559 میلیارد ریال به پایان رسید.

ایران اکونومیست - مبادله 135 میلیون سهم در بازارهای اول و دوم فرابورس
به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران؛ در جریان بازار امروز یکشنبه 14 آبان ماه معاملات در مجموع دو بازار اول و دوم نیز به نقل و انتقال 135 میلیون سهم به ارزش 267 میلیارد ریال منتهی شد و نماد ذوب آهن با خرید و فروش حدود 86 میلیون سهم به ارزش 68 میلیارد ريال در صدر این بازار به لحاظ ثبت بالاترین حجم و ارزش مبادلات ایستاد.
نماد «ذوب» همچنین پربیننده‌ترین نماد فرابورسی بازار سهام نیز شناخته شد و با رشد قیمت پایانی مبادلات امروز را خاتمه داد.
سهامداران همچنین در مجموع سه تابلو بازار پایه بیش از 130 میلیون سهم به ارزش 219 میلیارد ریال را خرید و فروش کردند. 
از سوی دیگر شاخص کل فرابورس روز جاری با افت 2 واحدی روبه رو شد تا آیفکس نشانگر رقم 972 واحدی شود. نمادهای «مارون»، «سرچشمه»، «میدکو» و «بساما» تا سطح 3 واحد تاثیر منفی بر شاخص داشتند و در مقابل نمادهای «شاوان»، «دماوند» و «شرانل» تا سطح 0.6 واحد تاثیر مثبت بر این نماگر داشته از افت بیشتر آن جلوگیری کردند.
خریداران و فروشندگان اوراق تسهیلات نیز اقدام به دادوستد بیش از 69 هزار ورقه تسه به ارزش 53 میلیارد ریال کردند. اوراق تسه مهر ماه 96 با مبادله 28 هزار ورقه به ارزش 22 میلیارد ریال بیشترین حجم و ارزش معاملات را در این تابلو تجربه کرد.
در بازار اوراق با درآمد ثابت هم که روز گذشته نماد «سخاب2» به منظور واریز وجه اسمی این اوراق در سررسید متوقف شد، سناد خزانه اسلامی در نماد «سخاب4» روز جاری در صدر ایستاد. در این نماد بیش از 141 هزار ورقه به ارزش بالغ بر 137 میلیارد ریال دست به دست شد که بیش از سایر اوراق مورد مبادله در این بازار بود.
نظرات (0) کلیک ها: 563

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بلوک ۱۳.۰۲ درصدی سهام شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران (سما) توسط سازمان خصوصی‌سازی در روز ۳۰ آبان امسال در بورس اوراق بهادار عرضه می‌شود.

ایران اکونومیست - عرضه بلوک ۱۳.۰۲ درصدی سهام شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران در بورس

بلوک ۱۳.۰۲ درصدی سهام شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران (سما) توسط سازمان خصوصی‌سازی در روز ۳۰ آبان امسال در بورس اوراق بهادار عرضه می‌شود.

سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد: این بلوک ۱۳.۰۲ درصدی، ۹۱۱ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۱۷۱ سهم شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران را شامل می‌شود که به قیمت تابلوی بورس در روز عرضه (معادل قیمت بسته شدن روز قبل از عرضه) به اضافه ۴۹ درصد به شرط آن که از مبلغ ۲۱۰۰ ریال کمتر نباشد روی میز فروش می‌رود.

همچنین مبلغ سپرده شرکت در این مزایده ۵۷ میلیارد و ۴۲۱ میلیون و ۴۵ هزار و ۷۷۳ ریال تعیین شده است و خریدار باید ۴۰ درصد مبلغ پیشنهادی خود را به صورت نقد طی ۲۰ روزکاری پس از قطعیت معامله به حساب سازمان خصوصی سای واریز کند و بقیه را در مدت ۲ سال به صورت قسطی بپردازد.

گفتنی است سرمایه‌گذاری مستقیم یا مشارکت در ایجاد، توسعه و راه‌اندازی طرح‌های تولیدی شرکت های خدماتی، موسسات کارگزاری، خرید و فروش سهام شرکت های تولیدی و خدماتی و ... عنوان مهمترین فعالیت های شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران را تشکیل می‌دهند که برای این واگذاری بلوک ۹۱۱ میلیون سهمی آن به ارزش کل پایه ۱۹۱۴ میلیارد و ۳۴ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۱۰۰ ریال قیمت‌گذاری شده است.

نظرات (0) کلیک ها: 392

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

فرابورس ایران با داد و ستد بیش از ۲۸۳ میلیون ورقه بهادار به ارزش افزون بر دو هزار میلیارد ریال در ۴۳ هزار و ۳۴۹ نوبت معاملاتی، نخستین روز کاری هفته سوم آبان‌ماه را پشت سر گذاشت.

 افزون بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال ارزش مبادلات روز جاری فرابورس بود
 از رویدادهای مهم روز جاری توقف اوراق سخاب ۲ بود؛ بدین ترتیب در پایان معاملات امروز ۱۳ آبان‌ماه نماد معاملاتی اسناد خزانه اسلامی در نماد «سخاب ۲۱» به منظور پرداخت مبالغ اسمی این اسناد، متوقف شد.
 
مدیر عملیات بازار و اعضای فرابورس ایران نیز اعلام کرد که پیرو تصمیمات دولت برای پرداخت به‌ موقع مبالغ اسمی اوراق سخاب ۲ و لزوم برنامه‌ریزی به منظور تسویه این اوراق در سررسید آن، لازم است تمامی دارندگان این اوراق اعم از خریداران، پیمانکاران و دارندگان اسناد خزانه اسلامی شماره حساب بانکی خود را به یکی از کارگزاری‌های عضو فرابورس ایران اعلام کنند؛ چراکه مبلغ اسمی این اسناد خزانه اسلامی در تاریخ سررسید، صرفا به حساب بانکی معرفی‌شده دارندگان این اسناد که در سامانه تسویه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، ثبت‌شده باشد واریز خواهد شد.
 
همچنین امروز علاوه بر بازگشایی نمادهای معاملاتی «قاروم»، «وآفر»، «چنوپا»، «شرنگی» و «دشیری» به منظور حراج مجدد، نماد معاملاتی اوراق اجاره قطارهای مسافری و باری جوپار نیز پس از پرداخت اجاره‌ بهای سه‌ماهه اوراق بازگشایی شد.
 
نماد معاملاتی «ذوب» نیز در حالی با بیشترین بازدید از سوی معامله‌گران در روز جاری روبه‌رو شد که با دادوستد بیش از ۵۹ میلیون سهم به ارزش بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال، بیشترین حجم و ارزش مبادلاتی را در بین بازارهای اول و دوم به خود اختصاص داد. در مجموع این دو بازار میزبان جابه‌جایی افزون بر ۱۳۲ میلیون سهم بودند که ارزش معاملاتی این مبادلات به ۲۷۸ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال رسید.
 
مبادلات انجام شده در بازار پایه به نقل‌وانتقال بیش از ۱۲۹ میلیون سهم به ارزش ۳۳۵ میلیارد ریال انجامید که در میان تابلوهای مبادلاتی این بازار نمادهای «وآرین» و «قاروم» به ترتیب متعلق به شرکت‌های توسعه اقتصادی آرین و قند ارومیه بیشترین حجم و ارزش دادوستدی را به دست آوردند.
 
ارزش معاملاتی تابلو اوراق تسهیلات مسکن در روز جاری نیز بر ۶۱ میلیارد ریال بالغ شد که این رقم ناشی از خریدوفروش ۸۰ هزار و ۸۵۶ ورقه تسه بود. در نهایت در تابلو اوراق با درآمد ثابت شاهد دست به دست شدن بیش از یک میلیون ورقه به ارزش بالغ بر یک هزار و ۶۰۵ میلیارد ریال بودیم.
نظرات (0) کلیک ها: 536