امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

خبرها حاکی از میل شدید بزرگ‌ترین وب سایت فروش محصولات آنلاین جهان برای پا گرفتن در منطقه خاورمیانه است.

«جف بزوس» مدیرعامل آمازون، در ماه جولای ۱۹۹۴ این سایت اینترنتی را به ثبت رساند. او این نام را از روی جنگل آمازون برداشته است. «بزوس» از ابتدا می‌خواست فروشگاه آنلاینی داشته باشد که همه‌چیز در آن بفروشد و محصولات خود را در ۲۰ گروه تقسیم بندی کرد. در این دسته‌بندی‌ها سی‌دی‌های نرم‌افزار، کتاب، لوازم التحریر و موسیقی هم بود. اما بهترین گزینه برای شروع کتاب بود؛ به دلیل اینکه کتاب‌ها قیمت مشخصی دارند و فرقی ندارد از کجا خریده شوند و خراب هم نمی‌شوند.

 

با گذشت زمان، آدرس سایت آمازون به صفحه اول یاهو رفت و همین تبلیغ آنلاین باعث شد تا آمازون به ۴۵ کشور دنیا کتاب بفروشد و به بزرگ‌ترین کتاب‌فروشی آنلاین در کره‌زمین تبدیل شود. اوضاع آنقدر خوب پیش می‌رفت که «بزوس» پیش‌بینی کرده بود اگر اتفاق بدی پیش نیاید، سال ۲۰۰۰ درآمدی ۷۴ میلیون دلاری داشته باشد و اگر هم همه‌چیز عالی پیش برود به درآمد ۱۴۴ میلیون دلار برسد.

 

 

تجربه این سالها نشان داد که همه چیز برای آمازون تا امروز عالی پیش رفته است؛ امروز آمازون بیش از ۲۴۰ هزار نفر کارمند در سراسر دنیا دارد؛  این یعنی بیش از چهار برابر کارمندانی که گوگل دارد. جالب‌تر اینکه این تعداد شامل کسانی که با آمازون به‌صورت پاره‌وقت یا پروژه‌ای کار می‌کنند، نمی‌شود. وب‌سایت آمازون هم آمار جالبی دارد. آماری که در ژانویه سال ۲۰۱۶ گرفته شده، نشان می‌دهد وب‌سایت آمازون در ماه بیش از ۱۸۳ میلیون بازدید دارد. انبارهای بزرگ شرکت آمازون در آمریکا حدود ۱۰۰ هزار متر مربع وسعت دارند. جالب‌تر اینکه آمازون ۸۰ انبار به همین وسعت در نقاط مختلف دنیا دارد.

 

 

آمازون در سال ۲۰۱۵ معادل  ۶۰۰میلیون دلار سود کرده و طی آماری که در سه ماه چهارم سال ۲۰۱۵ منتشر شد، بیش از ۳۰۴ میلیون نفر کاربر فعال در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است.

 

 

خیز آمازون برای فتح خاورمیانه

 

آمازون به بازارهای بین‌المللی نگاهی ویژه دارد و اخیراً سرویس ویژه خود( Prime subscription) را در چین و هند راه‌اندازی کرده تا مشتریان اصیل خود را پشتیبانی کند. با این وجود، آمازون بعنوان یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های آنلاین دنیا در منطقه‌ خاورمیانه فعالیتی ندارد.

 

 

 گزارشهای منتشر شده نشان می‌دهد که این شرکت قصد دارد با خرید سایت Souq.com به شکل جدی وارد بازار خاورمیانه شود. «جف بزوس» مدیرعامل سایت آمازون تلاش دارد تا با انجام نزدیک به ۱ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای خرید این سایت،   بازار فروش اینترنتی کشورهای مصر، عربستان و امارات را در اختیار بگیرد. سایت souq.com خود را بزرگترین خرده‌فروش اینترنتی دنیای عرب می‌داند که ۱.۵ میلیون محصول را در ۳۱ دسته‌بندی متنوع به‌صورت آنلاین می‌فروشد.

 

 

اما فعالیت آمازون در خاورمیانه با چالش‌هایی جدی روبروست؛ دست اندرکاران فروش آنلاین معتقدند که مشکلات خاص مردم این منطقه برای استفاده از کارت های اعتباری و همچنین رساندن کالا به دست آنها ظرف مدت دو روز، به عنوان یک چالش بزرگ در پیش روی آمازون قرار دارد.

 

 

همین چالش مدیران آمازون را برآن داشته تا بدنبال طراحی یک سیستم پرداخت جدید برای منطقه‌ خاورمیانه باشند تا مردم بدون داشتن کارت‌های اعتباری مانند ویزا و مستر کارت هم بتوانند از این فروشگاه خرید کنند.


اکنون این سئوال مطرح شده که آیا فروش محصولات وب سایت آمازون تنها به کشورهای مصر، عربستان سعودی و امارات محدود می شود یا اینکه به سایر کشورهای منطقه نیز سرایت پیدا خواهد کرد؟

 

بدیهی است که با قوت گرفتن وب سایت آمازون در منطقه خاورمیانه، شاهد گسترش خدمات آن در سایر کشورها نیز خواهیم بود.

البته خرید سایت Souq.com از سوی آمازون که عرضه کننده بیش از  ۱.۵ میلیون محصول  به صورت آنلاین در کشورهای امارات، مصر و عربستان است، به طور رسمی اعلام نشده است اما  برخی پایگاه‌های خبری اعلام کرده اند، آمازون قصد دارد در منطقه خاورمیانه وب‌سایت فروشگاه آنلاین Souq.com را به قیمت پیشنهادی ۱ میلیارد دلار خریداری کند. این سایت مستقر در دبی به آمازون دنیای عرب‌ها شهرت دارد و اولین و معروف‌ترین نسخه عربی آمازون است که در منطقه کاربران زیادی دارد و در فوریه امسال با دریافت ۲۷۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری جدید،  توانست موقعیت خود را در بازار فروش آنلاین خاورمیانه و شمال آفریقا تثبیت کند.

 

اگر این معامله صورت بگیرد، دست‌ آمازون برای توسعه قدرتمند خود در بازار خاورمیانه و شمال آفریقا باز می‌شود.

منبع:iraneconomist.com

 

نظرات (0) کلیک ها: 1165

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز گفت:برخی از فروشگاههای مجازی اقدام به فروش کالاهای غیرقانونی می کنند که این مشکل باید با همکاری نهادهای مرتبط برطرف شود.

 

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران» و به نقل از باشگاه خبرنگاران،  از اواخر سال 94 و با تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در راستای مبارزه جدی و همه جانبه با قاچاق شاهد افزایش کشفیات کالاهای قاچاق و دستگیری قاچاقچیان و همچنین کاهش آمار واردات غیرقانونی در کشور بوده ایم.

اما به تازگی وبا همه گیر شدن استفاده از شبکه های مجازی دربین خانواده ها ،شاهد ایجاد فروشگاههای متعددی در این فضاها بوده ایم و افرادسودجو با پرداخت هزینه های جزیی و داشتن یک خط موبایل،اینترنت پرسرعت یا یک دستگاه لب تاپ اقدام به ایجاد فروشگاههایی برای فروش محصولات خارجی در بین مردم کرده اند.

 

بر اساس این گزارش از جمله  اجناس فروشی این فروشگاهها  پوشاک،لوازم آرایشی،لوازم خانگی وحتی دارو است که برای ورود وفروش این محصولات هیچ گونه تعرفه و یا مالیاتی پرداخت نمی شود.

شاید درابتدای امر وجود چنین فروشگاههای مجازی  خطر جدی  به نظر نمی آمد اما باگذشت زمان و افزایش قارچ گونه آنها مسئولین کشور بیش از پیش درباره مضرات اقتصادی فعالیت این فروشنده های هوشیار شدند و این بحث به طور جدی تری مورد پیگیری قرار گرفت؛بر این اساس طی چندین ماه گذشته برخی ازاین فروشنده ها دست به کلاهبرداری زده ومبالغ کلانی را به جیب زدند از طرفی دیگر در صورتیکه خریدار نسبت به کالای خریداری شده خود اعتراضی داشت،نمی توانست آن را مرجوع کند.

 

مجموعه این عوامل موجب شده تا ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز ونهادهای مرتبط دیگر ازجمله وزارت صنعت،معدن وتجارت به فکر چاره اندیشی در جهت رفع معضلات به وجود آمده از فروشگاههای مجازی وتلگرامی شوند وبا ایجاد دستورالعمل های تبیین شده و قوانین مشخص در جهت ساماندهی به این نوع تجارت جدید برآیند.

 

تعیین دستور العمل ویژه به منظور پیشگیری از عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی

قاسم خورشیدی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالاوارز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا وارز با توجه به پایشی که مرتبا از عرضه و مصرف کالا در کشور انجام می دهد ،هرگونه تغییری در این حوزه ها را به صورت ذره بینی زیر نظر دارد.

وی درادامه افزود:جمع بندی ما براساس تحلیل هایی که انجام داده ایم نشان داد عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی وهمچنین بعضا با استفاده از رسانه ملی رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

 

خورشیدی اذعان داشت:روش های نوین عرضه کالا موجب شده تا بسیاری از فروشنده ها بدون داشتن واحد صنفی،اقدام به بازاریابی وفروش محصولات خود بکنند.

وی ادامه داد: لذا ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز کارگروه ویژه ای را تشکیل داد و دستگاههای مختلف ذیربط ازجمله وزارت صنعت،معدن وتجارت،وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات،پلیس فتای نیروی انتظامی در این کارگروه فعال بوده ودستور العمل ویژه ای را به منظور پیشگیری از عرضه کالای قاچاق در فضای مجازی دنبال می کنند.

 

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته دراین حوزه ،بیان کرد:در حال حاضر مرکز توسعه فناوری اطلاعات وزارت صنعت،معدن وتجارت نشان اعتماد به فروشگاههای اینترنتی ارایه می دهد.

وی همچنین افزود:نشان اعتماد به فروشگاههای اینترنتی به این معنا نیست که این فروشگاه هر کاری که انجام می دهد کاملا قانونی است بنابراین ما در ترسیم دستور العمل مذکور در حال اضافه کرد بندهای جدیدی هستیم.

 

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز اذعان داشت:سازوکار دستور العمل به نحوی تبیین می شود که امکان عرضه کالای قاچاق توسط این فروشگاههای اینترنتی یا توسط رسانه ملی را محدودتر کنیم.

 

وی تاکید کرد:درراستای مبارزه باعرضه کالای قاچاق از طریق فروشگاههای اینترنتی وتلگرامی همکاری شرکت پست بسیار می تواند موثر واقع شود.

قاسم خورشیدی درپایان تصریح کرد:در صورتیکه بسته پستی جنبه تجاری داشته باشد،شرکت پست آن را توقیف کرده واجازه ورود کالا ازاین طریق به کشور را نمی دهد.

منبع:lkala,com

نظرات (0) کلیک ها: 1066

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان اعلام کرد: با کشف دو محموله قاچاق شامل 358 کیسه برنج و مقادیر قابل توجهی لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی توسط مامورین اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان لرستان، پرونده ها به منظور رسیدگی به شعبه تعزیرات حکومتی استان ارجاع شدند.

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران» و به نقل از  اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، بهرام براری، مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، گفت: پس از انجام مراحل دادرسی و بررسی های کارشناسی پرونده های 358 کیسه برنج 40 کیلویی و مقادیر قابل توجهی لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی در شعبه سوم ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی لرستان، تخلف محرز و علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه، عوامل قاچاق جمعا به پرداخت 4 میلیارد و 389 میلیون و 54 هزار و 910 ریال جریمه در حق صندوق دولت محکوم شدند.

منبع:lkiran.com

نظرات (0) کلیک ها: 921
بازار لوازم خانگی مشهد فروشندگانش را خانه نشین کرد - 5.0 out of 5 based on 1 vote

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

بازار لوازم خانگی در مشهد روزهای سختی را سپری می‌کند، به طوری که بسیاری از فعالان این بخش معتقدند، با این روند رکود باید تا پایان سال واحدهای خود را تعطیل کرده و به فکر شغل دیگری باشند.

 

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، فروشندگان و فعالان این بازار عمده دلیل بحران در این صنف را نبود نقدینگی در دست مردم و از سویی حمایت نکردن دستگاه‌های مسؤول از این بخش می‌دانند.

کاهش درآمد

کریم راحتی، از فروشندگان بازار لوازم خانگی درباره دلیل رکود در این صنف می‌گوید: حدود سه سال است که با رکود تورمی مواجهیم که این معضل گلوی عمده فروشان، خرده فروشان و حتی تولیدکنندگان لوازم خانگی را گرفته و حیات مجدد را برای این قشر بازاری غیرممکن کرده است.

وی می‌افزاید: هزینه اجاره بها، افزایش هزینه خدمات، مالیات‌ها و سایر مشکلات سبب شده که درآمد ما بشدت کاهش یابد، به گونه‌ای که طی دو ماه اخیر حتی یک یخچال یا ماشین لباسشویی نفروخته‌ایم.

 

فعالیت یک خط در میان

سروری، یکی دیگر از فروشندگان لوازم خانگی نیز درباره پیامدهای رکود بازار لوازم خانگی به خبرنگار ما می‌گوید: هم اکنون اغلب مغازه‌ها یکی در میان فعال است و حتی فروشندگان به دلیل بی‌رونقی این بازار ساعت ۱۰ یا ۱۱ صبح سرکار می‌آیند، در صورتی که سه سال قبل مغازه‌ها ساعت ۸ صبح باز بود و بسیاری از عمده‌فروشان و خرده فروشان کالاهای زیادی را برای مشتریان فاکتور می‌کردند.

وی با بیان اینکه کاهش ازدواج‌ها نیز از دیگر دلایل افت و رکود بازار لوازم خانگی است، تصریح می‌کند: معمولاً زوج‌های جوان یکی از مشتریان اصلی فروشگاه‌های لوازم خانگی هستند که با توجه به کاهش ازدواج‌ها و از سویی بالا بودن قیمت‌ها، رغبتی از سوی خریداران وجود ندارد و اگر خریدی هم انجام می‌شود، برای کالاهای ارزان قیمت است.

وی با بیان اینکه کارت‌های اعتباری خرید تاکنون یک وعده بوده و در این بازار اثری از آن نمی‌بینیم، خاطرنشان می‌کند: به همین دلایل و گردش مالی اندک فروشگاه‌های لوازم خانگی، نیروهای این صنف نیز از این بازار خارج شده و یا مغازه داران نیروهای خود را تعدیل کرده‌اند که این مسأله سبب بیکاری گسترده نیز می‌شود.

 

کارت‌های اعتباری بی اعتبار

کساییان، رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد نیز درباره وضعیت کارت‌های ۱۰ میلیون تومانی که قرار بود برای خرید کالا و لوازم خانگی اختصاص یابد، می‌گوید: کارت‌های اعتباری شامل تمام واحدهای صنفی نمی‌شود و طبق شنیده‌ها این بن کارت‌ها برای خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خاصی است که از قبل تعیین شده است.

وی اظهار می‌دارد: طبق مصوباتی که وجود دارد، این کارت برای کالاهای داخلی و لوازم خانگی ایرانی است که در حقیقت چنین برنامه‌ریزی نتوانسته از مشکلات اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی کم کند.

وی تصریح می‌کند: اگر دستگاه‌های مسؤول می‌خواهند، در این بازار تحرکی ایجاد کنند، باید تمام فروشگاه‌های لوازم خانگی را نیز مشمول این طرح کنند.

 

تعطیلی ۵۰ واحد

این مسؤول خاطرنشان می‌کند: هم اکنون به دلیل رکود بسیاری از واحدهای اجاره‌ای و فروشگاه‌های لوازم خانگی در حال جمع کردن فروشگاه خود هستند و تاکنون ۵۰ واحد تعطیل شده‌اند.

وی اشباع شدن فضای کسب و کار با رشد مجتمع‌های تجاری و شمار آن‌ها را یکی از نقایص کار عنوان می‌کند و اظهار می‌دارد: از سویی اکنون قیمت کالاها نیز پایین‌تر نیامده، اما بسیاری از فروشندگان به دلیل اینکه باید پاسخگوی چک‌ها و معوقات خود باشند، لوازم خانگی را زیر قیمت خرید و حتی با کمترین سود می‌فروشند که این وضعیت در این بازار سابقه نداشته است.

منبع:lkiran.com

نظرات (0) کلیک ها: 1058

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از متلاشی شدن ۳۵۱ باند قاچاق کالا خبر داد و بر اساس آمار لوازم خانگی، مواد خوراکی و پوشاک در پنج ماهه نخست امسال رتبه های اول تا سوم را در بین کشفیات قاچاق به خود اختصاص دادند.

 

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، ارزش کشفیات قاچاق نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش هفت برابری داشته و از هفت هزار و ۴۳۹ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ به ۵۲ هزار و ۹۴ میلیارد ریال رسیده است.

بر اساس این گزارش، رتبه اول تا سوم در بین کشفیات قاچاق به ترتیب به لوازم خانگی، موارد خوراکی و البسه اختصاص پیدا کرده و سهم کشفیات قاچاق ۱۸ کالای منتخب (از جمله لوازم خانگی، مواد خوراکی، البسه، برنج، سیگار، گوشی تلفن همراه و …) حدود ۷۷ درصد بوده است.

 به گزارش ایرنا، پنج ماهه نخست امسال، بعد از لوازم خانگی، مواد خوراکی و البسه، کالاهای برنج، مسکرات، سیگار، تجهیزات ماهواره، گوشی تلفن همراه،‌ دارو، طلا و جواهرآلات، لوازم یدکی وسایط نقلیه، لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات رایانه ای، تجهیزات پزشکی، اسباب بازی، پارچه، فرآورده های نفتی و کفش بیشترین کشفیات کالاهای این دوره بودند.
به گزارش ایرنا، قاسم خورشیدی سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیشتر از کاهش ۱۰ میلیارد دلاری قاچاق کشور در سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ خبر داده بود.
وی سه عامل «مسایل کلان اقتصادی کشور»، «انجام اقدامات پیشگیرانه» و «اقدامات مقابله ای» را از دلایل کاهش ۱۰ میلیارد دلاری قاچاق در دو سال گذشته اعلام کرد.

منبع:lkiran.com

 

 

نظرات (0) کلیک ها: 872