امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

قلعه سب سالم‌ترین قلعه‌ای است که از دوران اسلامی سیستان و بلوچستان، مانده‌است

  

قلعه سب سالم‌ترین قلعه‌ای است که از دوران اسلامی سیستان و بلوچستان، مانده‌است. آیینه تمام نمای این قلعه که حاکمان صفویه و بعد از آنها است، از جمله ۲۷ بنای تاریخی استان است که هنوز پابرجاست. قلعه سب در اوایل قرن دوازدهم هجری مرکز حکمرانی حاکم محلی به نام «ملک دینارخان» بزرگ و فرزندان او بود که در مناطق اطراف «سیب و سوران» حکمرانی می‌کردند. آخرین حکمران «قلعه سب» غلام رسول خان بود که دو اتاق طبقه دوم قلعه را به ساختمان اضافه کرد. نام قلعه «سب» از نام روستای «سیب» (به معنای جایگاهی که در آن آب روان است) گرفته شده‌است. این واژه به طایفه‌های کهن در سراوان هم اطلاق می‌شود.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان  قلعه سب در اوایل قرن دوازدهم هجری مرکز حکمرانی حاکم محلی به نام «ملک دینارخان» و فرزندان او بود


قلعه سب روی صفحه‌ای سنگی و صخره طبیعی کم ارتفاع با خشت و گل در قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شد و در پایان قرن سیزدهم آخرین تغییرات اساسی در آن صورت گرفت. ساختمان قلعه مجموعه‌ای از حصار و بنای اصلی است که با ۲۳ متر ارتفاع در روستای «سیب» ۲۵کیلومتری جنوب غرب سراوان قرار دارد. قلعه سب را سیاسی‌ترین بخش از تاریخ شهرستان سراوان می‌دانند چون بر اساس متون تاریخی، اولین منطقه در شرق بلوچستان بوده که نیروهای ناصرالدین شاه در سال ۱۲۵۷ به آنجا رفتند تا تحرکات منطقه را زیر نظر بگیرند.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

قلعه سب روی صفحه‌ای سنگی و صخره طبیعی با خشت و گل در قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شد

 

  بنای اصلی قلعه در قاعده، به صورت مستطیل ۳۶ متر در ۲۵متر، در دو طبقه ساخته شده‌است. به گونه یی که هرچه بر ارتفاع آن افزوده می‌شود از حجم آن کم می‌شود و در ظاهر به شکل «مصطبه هرم» درمی آید که موجب ایستایی بیشتر بنا و جلوگیری از رانش دیوارهای قطور و مرتفع آن می‌شود. معماران چیره‌دست محلی با بهره‌گیری از تجربه خود، برای احداث قلعه سب تخم گیاهی به نام «توتری» را با گل مخلوط می‌کردند و ملاطی چسبناک می‌ساختند که وقتی خشک شد، شدیدترین رگبارها و بارانهای فصلی بلوچستان نیز توانایی شستن آن را ندارد و به همین دلیل قلعه پایدار ماندهاست.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

بنای اصلی قلعه در قاعده، به صورت مستطیل ۳۶ متر در ۲۵متر، در دو طبقه ساخته شده‌است

 
حصار قلعه سیب با سه متر ارتفاع ۴۸ متر در ۷۴ متر به شکل مستطیل، دورتادور قلعه را فراگرفته‌است، و به وسیله غلام‌گردهای (محلی ویژه نگهبانان و تیراندازی) در داخل دیوار و چهار برج چهارگوش در چهار رأس حصار از قلعه محافظت می‌کنند. سازندگان قلعه همچنین با بهره‌گیری از تنه خرما و شاخ و برگ آن وگاهی حصیرهایی از داز DAZ (نخل کوتاه وحشی)، سقفها را می‌پوشاندند و روی آنهارا با کاهگل پوشش می‌دادند. محل ورود به قلعه تنها از طریق پلکان جنوب شرق امکان‌پذیر است و واردشونده‌ها پس از عبور از در اصلی قلعه به وسیله معبری به درگاهی، در سمت میانی دیواره غربی و از آنجا به وسیله یک راهرو تونل به طول ۱۶/۵متر با شیب نسبتاً تند به حیاط مرکزی می‌رسیدند. همچنین برای دسترسی ساکنان قلعه به آب شیرین، چاهی در دل صخره و حیاط مرکزی حفر شده‌است. سیب بنای تاریخی قلعه سب مهرماه ۱۳۷۵ به پیشنهاد این اداره به شماره ۱۷۱۵ در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسید. 

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان  قلعه سب در مجموع ۱۰ اتاق کوچک و بزرگ دارد که در اطراف حیاط مرکزی جای گرفته‌اند

 

 قلعه سب در مجموع ۱۰ اتاق کوچک و بزرگ دارد که در اطراف حیاط مرکزی جای گرفته‌اند و برای دسترسی به فضاهای حاکم نشین و تابستانی، راه پله یی، مخفی، کم عرض، با شیب زیاد وجود دارد. قلعه سب بعد از زمان صفویه بویژه در عصر افشاریه محل سکونت حاکمین بوده‌است.

 جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

 

 منبع: wikipedia.org

نظرات (0) کلیک ها: 496

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



عکس های جنگل بامبو در ژاپن

جنگل بامبوی ساگانو در منطقه‌ای به نام «آراشیاما»  در کشور ژاپن واقع شده است

 

جنگل بامبوی ساگانو در منطقه‌ای به نام «آراشیاما» در شمال غربی مطقه کیوتو در کشور ژاپن واقع شده است. مساحت این جنگل حدود ۱۶ کیلومتر مربع بوده و یکی از زیباترین جنگل‌های طبیعی در ژاپن به حساب می‌آید. زیبایی جنگل بامبو تنها به خاطر وجود درختان بامبو در این جنگل نبوده و صدایی که باد هنگام وزیدن در این جنگل به وجود می‌آورد،‌ بسیار زیبا و آرم‌بخش است. ترکیب صدای باد، درختان بامبو، و رقص نور در بین این درختان،منحصر به فرد بودن جنگل بامبوی ساگانورا را دو چندان کرده‌اند.

 

صدای باد در این جنگل بامبو به عنوان یکی از صد صدایی که در ژاپن باید شنیده شود برگزیده شده است. در سال ۱۸۷۰ زمانی که ادیسون به دنبال یک بامبوی مرغوب به عنوان ماده رشته‌ای برای لامپ حبابی اولیه خود بود، حاکم کیوتو دو منبع به او پیشنهاد کرد که این جنگ یکی از آن‌ها بود. جنگل ساگانو با قطار ۳۰ دقیقه از کیوتو فاصله دارد.


در آلبوم زیر تصاویری زیبا از جنگل بامبوی ساگانوی ژاپن را آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

  عکس های جنگل بامبو در ژاپن

مساحت جنگل بامبوی ساگانو حدود ۱۶ کیلومتر مربع بوده

 عکس های جنگل بامبو در ژاپن

جنگل بامبوی ساگانو ، یکی از زیباترین جنگل‌های طبیعی در ژاپن به حساب می‌آید

عکس های جنگل بامبو در ژاپن

  صدایی که باد هنگام وزیدن در این جنگل به وجود می‌آورد،‌ بسیار زیبا و آرم‌بخش است

عکس های جنگل بامبو در ژاپن

جنگل ساگانو با قطار ۳۰ دقیقه از کیوتو فاصله دارد

عکس های جنگل بامبو در ژاپن

 

منبع: iribnews.ir

نظرات (0) کلیک ها: 579

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



وسایل مسافرت,حفاظت از وسایل در سفر

نکاتی در مورد حفاظت از وسایل در سفر

 

اگر کسی بخواهد وسیله‌ای را از شما بدزدد، حتما راهی برای آن پیدا می‌کند. امن ترین چمدان، قفل های دقیق، اقامت در بهترین هتل ها، همه با یک لغزش کوچک،نادیده گرفتن و یا خستگی می‌تواند از بین برود. اما نمی‌توان با نگرانی یا دلهره هم به سفر رفت. در این مقاله سعی کرده‌ایم نکاتی کاربردی برای حفظ وسایل در سفر را مطرح کنیم:


1. پسوورد همه وسایل را فعال کنید
تقریبا هر دستگاهی دارای رمز عبور است. اگر دستگاه شما دارای چنین قابلیتی است، حتما آنرا فعال کنید. برای مثال اگر کسی تلفن همراه شما را بدزدد، به ایمیل، رسانه های اجتماعی، برنامه‌های بانکی و ... دسترسی خواهد داشت. اما اگر برای هر کدام از این برنامه‌ها پسووردی جداگانه طراحی کنید، کار طرف مقابل را سخت می‌کنید.

2. مراحل را فعال کنید
مطمئنا دیده‌اید که برخی برنامه ها نیاز به دو مرحله برای باز شدن و تایید دارند. مثلا بعد از اینکه رمز اول را وارد کردید، به آدرس ایمیل شما پیامی فرستاده می‌شود که حاوی رمز دوم است و باید برای ورود آنرا وارد کنید. شاید کمی آزاردهنده و وقت گیر باشد اما در مواقعی که طعمه‌ی دزدها شوید، حتما کاربرد دارد.

3. عامل خودکار تهیه نسخه پشتیبان‌ را فعال کنید
بهتر است از تمامی کار‌ها و برنامه‌ها یک نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید. چه بهتر که تنظیمات پشتیبان را بر روی خودکار بگذارید تا خود این‌کار را انجام دهد. برای مثال اگر تلفن همراه شما به سرقت برود، مطمئن هستید که نسخه‌ای از عکس‌های خود را داخل ایمیل یا لپ تاپ دارید.

4. از مدیریت پسوورد استفاده کنید
این مورد بسیار موثر و در بد‌ترین حالت، فوق‌العاده کاربردی است. برنامه‌ی مدیریت رمز عبور، هک کردن رمز توسط سایت و یا برنامه‌های دیگر را سخت می‌کند. مهم‌تر از همه نیازی نیست تمامی رمزهای عبور را بخاطر داشته باشید یا جایی یادداشت کنید. مدیریت پسوورد خود تمامی رمزها را ذخیره می‌کند. قسمت فوقا‌العاده‌ی آن اینجاست که اگر وسیله‌‌ی شما دزدیده شود، می‌توانید از طریق مدیریت پسوورد، تمامی رمز‌های عبور را بلافاصله تغییر دهید یا رمز‌گذاری کنید.

5. بیمه‌ی مسافرتی را هزگز فراموش نکنید
بیمه‌ی مسافرت، یکی از قسمت‌های مهم سفر است. البته در انتخاب آن باید دقت و تحقیقات کافی داشته باشید. این بیمه باید جامع باشد و تمامی موارد را تحت پوشش قرار دهد. پس قبل از خریدن آن، اطلاعات کافی کسب کنید.

 منبع: kooleposhty.com

نظرات (0) کلیک ها: 489

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



عکس های آبشار آیینه

آبشار «آیینه رود» در تنگه «روح افزا» که در نزدیکی شهر دماوند است

 

برای فرار از گرمای تابستان و گذراندن آخر هفته در منطقه ای خنک، دامنه های جنوبی البرز انتخابی نزدیک و مناسب است. این کوه ها در عین نزدیکی به تهران، دارای آبشارها، چشمه ها و رودخانه های پرآب و خنکی هستند که هم می توان از هوای معتدل و تمیزشان لذت برد، هم این که پایی در آب خنک زد و گرمای تابستان را به رودخانه خروشان سپرد؛ گرچه برخی نقاط این منطقه بسیار معروف هستند، اما هستند مناطقی که آخر هفته خلوتی دارند.

آبشار «آیینه رود» در تنگه «روح افزا» که در نزدیکی شهر دماوند است، از آبشارهای زیبای منطقه به شمار می رود که گردشگران خسته از هوای تابستان را به ویژه در آخر هفته ها به سوی خود می کشاند. این آبشار که هم فاصله اش از تهران کم است و هم پیاده روی کوتاه و راحتی دارد، می تواند مقصد یکی از سفرهای یک روزه ساکنان تهران و شهرهای اطراف باشد.

راحتی دسترسی با وسایل نقلیه عمومی هم، از دیگر مزیت های این منطقه است. قدم زدن در تنگه روح افزا و تماشای فرود آب و لمس خنکای رودخانه در مرداد واقعا روح افزاست.

   عکس های آبشار آیینه

آبشار آیینه رود به زلالی آبش شهره است

 
در کناب آب و آیینه
آبشار آیینه رود که به زلالی آبش شهره است، در ارتفاعات البرز قرار گرفته؛ جایی خوش آب و هوا که سفر به آن ناحیه در تابستان، بسیار لذت بخش خواهدبود. این آبشار زیبا با 30 متر ارتفاع، آبی بسیار خنک دارد و می توانید با رعایت جوانب احتیاط خود را تا زیر آن هم برسانید.

از دست ندهید
چشمه اعلا: اگر از شهر دماوند وارد جاده «مُشا» شوید که به طرف جاده هراز می رود، همین که از دماوند خارج می شوید منطقه توریستی «چشمه اعلا» در سمت چپ تان است و می توانید لحظاتی را هم در آنجا بگذرانید؛ آب این چشمه که از دل صخره ای می جوشد، حاصل انباشت برف های زمستانی منطقه دماوند است.

 ت,عکس های آبشار آیینه

آبشار آیینه رود در دو کیلومتری شمال شرق شهر دماوند است

 
چطور برسیم؟
گذر از شهر دماوند: آبشار آیینه رود در دو کیلومتری شمال شرق شهر دماوند است. از تهران که خارج شوید کمتر از 60 کیلومتر با آن فاصله خواهیدداشت.

از تهران: وارد آزادراه تهران- پردیس شوید و کمربندی بومهن را هم رد کنید تا به «گیلاوند» و سپس شهر دماوند برسید. در آن جا باید وارد بلوار شهید بهشتی در سمت چپ تان شوید.

از سمنان و گرمسار: ساکنان استان سمنان هم می توانند از جاده سمنان- فیروزکوه یا جاده ایوانکی- آبسرد- دماوند، خود را به شهر دماوند رسانده، در همان ابتدا، وارد بلوار شهید بهشتی در سمت راست شان شوند.

وسایل نقلیه عمومی: اگر سوار خط دو مترو شوید و در ایستگاه انتهایی اش (ایستگاه فرهنگسرا) پیاده شوید، می توانید سوار تاکسی های شهر دماوند شده، آن جا هم تاکسی دربست به مقصد آبشار بگیرید و برای ساعت برگشت تان هم با راننده هماهنگ کنید.

عکس های آبشار آیینه مسیر رسیدن به آبشار آیینه رود هم طبیعتی بسیار دیدنی دارد

 
چطور برگردیم؟
مسیر روح افزا: برای رسیدن به آبشار آیینه رود باید به محله روح افزا در شهر دماوند بروید و سپس خود را به تنگه روح افزا برسانید.

مسیر رسیدن به آبشار آیینه رود هم طبیعتی بسیار دیدنی دارد.

رسیدن به پای آبشار: وارد بلوار بهشتی که شدید، چهار میدان را که سر راه تان است، مستقیم رد کنید تا در نهایت وارد بلوار شهرداری شوید. در انتهای این بلوار باید خیابان روح افزار ار در سمت راست تان انتخاب کنید و وقتی هم به خانه های مسکونی محله روح افزا، در دامنه کوه رسیدید باید وارد خیابان سمت راست تان شوید که از شهر خارج می شود و به طرف آبشار می رود. این مسیر خاکی، دو کیلومتر است، از اواسطش به بعد، رودخانه را در سمت راست جاده خواهیددید. در انتهای این مسیر باید خودرو را پارک کرده و یک پیاده روی یک کیلومتری در سمت چپ تان و به طرف شمال داشته باشید تا در تنگه روح افزا و از کنار مسیر آب، به آبشار آیینه رود برسید. موقعیت آبشار E52.0920 و N35.7357 است.

  عکس های آبشار آیینه

آبشار آیینه رود تقریبا 30 متر ارتفاع دارد

 
مسیر پیاده روی: در محلی که از خودرو پیاده می شوید، مسیر رو به رویتان که به طرف شرق می رود، تنگه «گروبار» نام دارد که رودخانه ای در کف آن جاری است و یکی از مسیرهای کوهپیمایی به طرف دریاچه های «تار» و «هَویر» است، اما تنگه ای که در سمت چپ تان به طرف شمال می رود، درختان بید و گردو و اُرس را خواهید دید که برخی از آن ها بسیار بزرگ و کهنسال هستند. این تنگه در مجاورت دشت «مزار» است و آب جاری در آن، از کوه «میان رود» سرازیر است که پلکان های ایجاد شده در مسیر، این آبشار زیبا را خلق کرده اند.
 
آبشار: آبشار آیینه رود تقریبا 30 متر ارتفاع دارد و در منطقه ای مرتفع، که حدود دو هزار و 100 متر از سطح دریا ارتفاع دارد، واقع شده است. آب آبشار بسیار خنک است و با توجه به زلالی آّش، نام آیینه رود برازنده اش است. هوای خنک منطقه هم به شما کمک می کند که کوهپیمایی راحتی داشته باشید.
 
در انتخاب کفش برای این سفر یک روزه، حواس تان باشد که بعضی جاها شاید لازم باشید درون آب راه بروید. علاوه بر این، یک کوله پشتی کوچک و سبک هم با خود ببرید که بتوانید غذا و لباس اضافه و... با خود حمل کنید.

سوغاتی دماوند: علاوه بر سیب دماوند که معروف است، در این فصل می توانید گیلاس، زردآلو، آلبالو و گردوی محلی هم از باغداران منطقه بخرید. همچنین عسل دماوند هم مرغوب است و بسیاری از کندوداران، عسل های خود را در حاشیه جاده به مسافران و گردشگران می فروشند.

  
منبع: ماهنامه همشهری سرزمین من / برترین ها

نظرات (0) کلیک ها: 568

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



 دیدنی های چین,نمکانهای تفریحی چین

یکی از شهرهای باستانی کشور چین، شهر فنگ هوانگ است

 

یکی از شهرهای باستانی کشور چین، شهر فنگ هوانگ است که در گوشه ی جنوب غربی استان هونان و در دامنه ی کوهستانی در کنار شاخه ای از رودخانه ی Tuo Jiang قرار دارد. این شهر در گذر زمان به خوبی حفظ شده است، شهری با آداب و رسوم، سنت ها، هنر و معماری خاص و گیرایی که از گزند مدرنیزه شدن در امان مانده است. بنابراین اگر دوست دارید امروزه نمونه ای از چین باستان را به معنای واقعی کلمه در جلوی چشمتان داشته باشید، فنگ هوانگ مقصد مورد نظر شما خواهد بود. 


شهر فنگ هوانگ چین، لایه و ساختار و شکل و شمایل امپراطوری مینگ و گینگ که به ترتیب مربوط به دوره های قرن چهاردهم و قرن هفدهم میلادی هستند را تا به امروز به خوبی حفظ کرده است. در این شهر بیش از ۲۰۰ ساختمان مسکونی قدیمی، ۲۰ خیابان بزرگ و کوچک، کوچه پس کوچه های تاریخی، پل های سنگی قدیمی و مکان های مذهبی درست به همان شکل قبل و بدون هیچ گونه دستکاری ای وجود دارد. 

دیدنی های چین,نمکانهای تفریحی چین

شهر فنگ هوانگ شهری است با آداب و رسوم، سنت ها، هنر و معماری خاص و گیرا

 
در گذشته شهر فنگ هوانگ جایی عاری از تمدن بود تا اینکه کم کم مردم به آن نقل مکان کردند و این شهر به مرکز فرماندهی چند سلسله پادشاهی تبدیل شد.

یکی از موهبت های شهر فنگ هوانگ در طول تاریخی این بوده که موقعیت جغرافیایی خیلی خوبی داشته است و به همین دلیل در طول دوران و اعصار از آسیب های جنگ و درگیری  حتی بلایای طبیعی در امان بوده است. از قیام مردم میائو در سال ۱۷۹۵ گرفته تا قیام مردم گتون در سال ۱۹۷۳، ده ها جنگ در این منطقه  اتفاق افتاده است اما هیچ کدام تاثیری روی این شهر نگذاشته اند. 

دیدنی های چین,نمکانهای تفریحی چین

در مورد شهر فنگ هوانگ خوب است دبانید که تمام خانه های شهر کاملا چوبی هستند

 
حتی در طول تهاجم ژاپنی ها به کشور چین، علیرغم این که بسیاری از شهرهای این کشور زیر آتش گلوله و بمب رفتند، شهر فنگ هوانگ کوچک ترین آسیبی از این نظر ندید و نه هیچ وقت میزبان مهاجمان ژاپنی شد و نه بمبی بر سر شهر فرو افتاد. در سال ۱۹۴۹، فنگ هوانگ با آرامش و صلح کامل آزاد شد و در سال های بعد هم از همه ی تغییراتی که در منطقه به وجود آمد مانند تغییرات اقتصادی خود را کنار کشید.

در واقع مردم فنگ این شهر این عقیده را داشتند که در امان ماندن از انواع و اقسام بلایایی که در دیگر مناطق این کشور رخ دده است، یک هدیه ی الهی است و بنابراین آن ها باید تا جایی که ممکن است این هدیه را نگهداری کنند و از تغییر شرایط جلوگیری کنند.

  دیدنی های چین,نمکانهای تفریحی چین

در گذشته شهر فنگ هوانگ جایی عاری از تمدن بود تا اینکه کم کم مردم به آن نقل مکان کردند

 
در مورد شهر فنگ هوانگ خوب است دبانید که تمام خانه های شهر کاملا چوبی هستند و به سبک سنتی ای نسخته شده اند که در اصطلاخ به آن ها diaojiaolou می گویند. سفر به شهر فنگ هوانگ یعنی سفری به اعماق تاریخ، اگر روزی شانس این را پیدا کردید که از فنگ هوانگ شگفت انگیز دیدن کنید، خرید سوغاتی از مغازه های ترشی فروشی، مغازه هایی با آبنبات زنجبیلی و لباس های محلی اش را از دست ندهید.

 

منبع: eligasht.com

نظرات (0) کلیک ها: 493

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



آبشار شیخ علی خان کوهرنگ

آبشار شیخ علی خان در نزدیکی شهر چلگرد، مرکز شهرستان کوهرنگ، قرار دارد

  

آبشار شیخ علی خان در ۴۰ کیلومتری روستای سر آقا سید در نزدیکی شهر چلگرد، مرکز شهرستان کوهرنگ، قرار دارد. آب این آبشار از ارتفاعات اطراف روستا سرچشمه می گیرد. فاصله این آبشار زیبا از شهرکرد در حدود ۹۲ کیلومتر است. این آبشار بر خلاف زیبایی های بی نظیرش، هنوز برای گردشگرانی که برای اولین بار از جاذبه های کوهرنگ بازدید می کنند ناشناخته مانده است.

فصل بهار، همه جای چهارمحال و بختیاری آب های جاری و چشمه های خروشانی وجود دارد که طبیعت بکر و زیبای این استان را بیش ار پیش دیدنی تر کرده است. لطافت و شادابی وصف ناپذیر هوا، گوشه ای از زیبایی و قدرت لایزال خداوند را به بندگان نشان می دهد و قدم زدن در این هوای پاک روح و جان آدمی را جلا می دهد.

  آبشار شیخ علی خان کوهرنگ

آب آبشار شیخ علی خان از ارتفاعات اطراف روستا سرچشمه می گیرد

 

درست است فصل بهار بهترین فصل برای دیدن آبشار شیخ علی خان به حساب می آید اما فصل زمستان و هنگامی که آبشار از سرما یخ می زدند نیز جذابیت خاصی دارد. حال انتخاب با شماست طبیعت زیبای بهاری را انتخاب کنید یا سرمای زمستان و آبشار یخ زده.

از شهر چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ تا این آبشار حدود ۵ کیلومتر فاصله است و با وجود کوهستانی بودن منطقه، شیخ علیخان محور ارتباطی مناسبی دارد.

وارد چلگرد که می شوی، هیچ تابلویی که این جاذبه را معرفی کند مشاهده نمی کنی و در مسیر ۸۵ کیلومتری شهرکرد به چلگرد نیز تابلویی که این جاذبه را برای گردشگران معرفی کند، نیست.

در کنار آبشار شیخ علی خان نیز برای گردشگران و مسافران امکانات استراحت مهیا نشده است و تنها به ساخت چند سکوی سیمانی اکتفا شده است. بسیاری از مسافرانی که برای بازدید به این روستا می آیند برای نشستن و توقف کوتاه نیز دچار مشکل می شوند زیرا سایه ساری برای استراحت در اطراف این جاذبه وجود ندارد.

  آبشار شیخ علی خان کوهرنگ

برای رسیدن به آبشار شیخ علی خان ابتدا از شهرکرد به سمت سورشجان و از آنجا به سمت فارسان بروید

 
امید است با توجه دست اندرکاران صنعت گردشگری و مسوولان محلی، شاهد رونق بیش از پیش این منطقه بکر و زیبا و بهبود وضعیت رفاهی مردم باشیم.

برای رسیدن به آبشار شیخ علی خان زیبا ابتدا از شهرکرد به سمت سورشجان و از آنجا به سمت فارسان بروید. سپس جاده فارسان به سمت چلگرد را ادامه داده و بعد از شهر چلگرد به سمت روستای زیبای سر آقا سید و آبشار شیخ علی خان بروید.

با توجه به بکر بودن منطقه، خواهشمند است در صورت استفاده از این جاذبه زیبا، حتما در حفظ آن بکوشید و از ریختن زباله در اطراف آن جدا خودداری فرمایید.

آبشار شیخ علی خان کوهرنگ

 

 آبشار شیخ علی خان کوهرنگ

 

منبع: citypedia.ir

نظرات (0) کلیک ها: 480

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



شاید شما هم جزو آن دسته از مسافران هواپیما هستید که در طول سفر با خود غذا یا اسنک می آورند. اگر چه ممکن است غذاهایی که شما به همراه خود می آورید سالم و مفید باشند اما شاید گزینه مناسبی برای سفرهای هوایی نباشند.


 
به عنوان مثال بسیاری از مواد غذایی موجب نفخ، کاهش یا افزایش فشار خون یا حتی حالت تهوع می شوند که در این مطلب به برخی از آنها اشاره کرده ایم. بنابراین این بار قبل از سفرهای هوایی خود، خوب در مورد مواد غذایی که مصرف می کنید دقت کنید تا مشکلی در طول پرواز برایتان بوجود نیاید.

 غذاهای سرشار از پروتئین
 مصرف غذاهای سرشار از پروتئین مانند تخم مرغ، پودرهای پروتئین یا گوشت قبل از پرواز انتخاب خوبی نیست از این رو که میکروب هایی تولید می کنند که موجب گاز سولفید هیدروژن می شوند. البته تقریبا 3 تا 5 ساعت طول می کشد تا این گاز در بدن شما تولید شود، بنابراین اگر سفر شما 1 تا 2 ساعت پس از مصرف این غذاست، اشکالی ندارد اما برای پروازهای بلند مدت بهتر است که از خوردن مواد حاوی پروتئین خودداری کنید. 
 

تهوع در مسافرت

 مصرف غذاهای سرشار از پروتئین مانند تخم مرغ  یا گوشت قبل از پرواز انتخاب خوبی نیست

 

 آجیل
 آجیل هایی چون بادام، شاه بلوط، کتان، فندق و پسته سرشار از فیبرهای قابل تخمیر هستند که جزو مواد اولیه گاز روده به حساب می آیند. اگر چه این مواد برای بدن بسیار مفید و لازم هستند اما منجر به تولید گاز روده می شوند. مشکل اینجاست که هر چه ارتفاع و فشار هوا بیشتر می شود، گاز روده شما نیز افزایش می یابد.

 تهوع در مسافرت

 آجیل هایی چون بادام، شاه بلوط، کتان، فندق و پسته را قبل از پرواز مصرف نکنید

 
  میوه های خشک
 اکثر میوه های خشک، به خصوص اگر به مقدار زیادی مصرف شوند، موجب تولید سوربیتول و فیبر و به تبع گاز روده می شود.
    تهوع در مسافرت

اکثر میوه های خشک، موجب تولید سوربیتول و فیبر و به تبع گاز روده می شود.

 
آدامس بدون قند و نعنایی
این مواد دارای الکل های قندی از جمله زایلیتول، مانیتول و سوربیتول هستند که هضم غذا را سرعت می بخشند. از این رو ممکن است که شما احساس نفخ یا اسهال کنید. مطمئنا شما هم دوست ندارید که در این شرایط در هواپیما به سر برید.

 تهوع در مسافرت

هنگام پرواز از آدامس بدون قند و نعنایی استفاده نکنید

 
 نخود
 اگر چه این ماده اسنک بسیار مقوی و سالمی است اما به عنوان اسنکی برای سفرهای هوایی اصلا انتخاب خوبی نیست. حتما می دانید که حبوبات، به خصوص نخود، موجب ایجاد گاز معده می شوند. بنابراین بهتر است که قبل از پروازتان از خوردن این مواد به شدت بپرهیزید.

تهوع در مسافرت بهتر است که قبل از پروازتان از خوردن حبوبات به شدت بپرهیزید

 چیپس
 چیپس نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه سرشار از چربی و نمک نیز است. این ماده به دلیل نمک زیادی که دارد موجب ورم دست ها و پاها می شود. به علاوه ممکن است پس از مصرف آن نشانه هایی از رفلکس اسید را نیز مشاهده کنید. بنابراین اگر نمی خواهید که در طول پرواز چنین مشکلاتی گریبان تان را بگیرد، از خوردن چیپس قبل از سفرهای هوایی تان خودداری کنید.

  تهوع در مسافرت

از خوردن چیپس قبل از سفرهای هوایی تان خودداری کنید

 
منبع: bartarinha.ir

نظرات (0) کلیک ها: 532

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

قلعه سب سالم‌ترین قلعه‌ای است که از دوران اسلامی سیستان و بلوچستان، مانده‌است

  

قلعه سب سالم‌ترین قلعه‌ای است که از دوران اسلامی سیستان و بلوچستان، مانده‌است. آیینه تمام نمای این قلعه که حاکمان صفویه و بعد از آنها است، از جمله ۲۷ بنای تاریخی استان است که هنوز پابرجاست. قلعه سب در اوایل قرن دوازدهم هجری مرکز حکمرانی حاکم محلی به نام «ملک دینارخان» بزرگ و فرزندان او بود که در مناطق اطراف «سیب و سوران» حکمرانی می‌کردند. آخرین حکمران «قلعه سب» غلام رسول خان بود که دو اتاق طبقه دوم قلعه را به ساختمان اضافه کرد. نام قلعه «سب» از نام روستای «سیب» (به معنای جایگاهی که در آن آب روان است) گرفته شده‌است. این واژه به طایفه‌های کهن در سراوان هم اطلاق می‌شود.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان  قلعه سب در اوایل قرن دوازدهم هجری مرکز حکمرانی حاکم محلی به نام «ملک دینارخان» و فرزندان او بود


قلعه سب روی صفحه‌ای سنگی و صخره طبیعی کم ارتفاع با خشت و گل در قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شد و در پایان قرن سیزدهم آخرین تغییرات اساسی در آن صورت گرفت. ساختمان قلعه مجموعه‌ای از حصار و بنای اصلی است که با ۲۳ متر ارتفاع در روستای «سیب» ۲۵کیلومتری جنوب غرب سراوان قرار دارد. قلعه سب را سیاسی‌ترین بخش از تاریخ شهرستان سراوان می‌دانند چون بر اساس متون تاریخی، اولین منطقه در شرق بلوچستان بوده که نیروهای ناصرالدین شاه در سال ۱۲۵۷ به آنجا رفتند تا تحرکات منطقه را زیر نظر بگیرند.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

قلعه سب روی صفحه‌ای سنگی و صخره طبیعی با خشت و گل در قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شد

 

  بنای اصلی قلعه در قاعده، به صورت مستطیل ۳۶ متر در ۲۵متر، در دو طبقه ساخته شده‌است. به گونه یی که هرچه بر ارتفاع آن افزوده می‌شود از حجم آن کم می‌شود و در ظاهر به شکل «مصطبه هرم» درمی آید که موجب ایستایی بیشتر بنا و جلوگیری از رانش دیوارهای قطور و مرتفع آن می‌شود. معماران چیره‌دست محلی با بهره‌گیری از تجربه خود، برای احداث قلعه سب تخم گیاهی به نام «توتری» را با گل مخلوط می‌کردند و ملاطی چسبناک می‌ساختند که وقتی خشک شد، شدیدترین رگبارها و بارانهای فصلی بلوچستان نیز توانایی شستن آن را ندارد و به همین دلیل قلعه پایدار ماندهاست.

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

بنای اصلی قلعه در قاعده، به صورت مستطیل ۳۶ متر در ۲۵متر، در دو طبقه ساخته شده‌است

 
حصار قلعه سیب با سه متر ارتفاع ۴۸ متر در ۷۴ متر به شکل مستطیل، دورتادور قلعه را فراگرفته‌است، و به وسیله غلام‌گردهای (محلی ویژه نگهبانان و تیراندازی) در داخل دیوار و چهار برج چهارگوش در چهار رأس حصار از قلعه محافظت می‌کنند. سازندگان قلعه همچنین با بهره‌گیری از تنه خرما و شاخ و برگ آن وگاهی حصیرهایی از داز DAZ (نخل کوتاه وحشی)، سقفها را می‌پوشاندند و روی آنهارا با کاهگل پوشش می‌دادند. محل ورود به قلعه تنها از طریق پلکان جنوب شرق امکان‌پذیر است و واردشونده‌ها پس از عبور از در اصلی قلعه به وسیله معبری به درگاهی، در سمت میانی دیواره غربی و از آنجا به وسیله یک راهرو تونل به طول ۱۶/۵متر با شیب نسبتاً تند به حیاط مرکزی می‌رسیدند. همچنین برای دسترسی ساکنان قلعه به آب شیرین، چاهی در دل صخره و حیاط مرکزی حفر شده‌است. سیب بنای تاریخی قلعه سب مهرماه ۱۳۷۵ به پیشنهاد این اداره به شماره ۱۷۱۵ در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسید. 

جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان  قلعه سب در مجموع ۱۰ اتاق کوچک و بزرگ دارد که در اطراف حیاط مرکزی جای گرفته‌اند

 

 قلعه سب در مجموع ۱۰ اتاق کوچک و بزرگ دارد که در اطراف حیاط مرکزی جای گرفته‌اند و برای دسترسی به فضاهای حاکم نشین و تابستانی، راه پله یی، مخفی، کم عرض، با شیب زیاد وجود دارد. قلعه سب بعد از زمان صفویه بویژه در عصر افشاریه محل سکونت حاکمین بوده‌است.

 جاذبه های گردشگری سیستان و بلوچستان

 

 منبع: wikipedia.org

نظرات (0) کلیک ها: 494

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال



روستای کندوان در تبریز

کندوان در استان آذربایجان شرقی و در شهر اسکو قرار گرفته است

 

روستای کندوان در دامنه سر سبز سلطان داغی، در ۱۸ کیلومتری جنوب اسکو و ۶۲ کیلومتری جنوب غربی تبریز قرار دارد

 

کندوان در استان آذربایجان شرقی و در شهر اسکو قرار گرفته است و از آن جا که در دل صخره ها ساخته شده است، به روستای صخره ای ایران مشهور است. این روستا هم به عنوان یک اثر بسیار ارزشمند در آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و هم شهرت جهانی دارد و تنها روستای صخره ای در جهان است که در حال حاضر در آن سکونت می شود. دو رستای دیگر، یکی روستای کاپادوکیه در کشور ترکیه و دیگری روستای داکوتا در آمریکا است که بر خلاف کندوان که در آن زندگی جاری است، در این ۲ روستا سکونت نمی شود.

تاریخچه ی سکونت در این روستا به قرن هفتم هجری می رسد. در آن دوران، مردم روستای حیله ور که در ۲ کیلومتری غرب کندوان زندگی می کرده اند، تصمیم می گیرند تا از چنگال مغول ها در امان بمانند و به همین دلیل به دشت کنار یعنی کندان می روند. آن ها کم کم شروع به کندن روستا با دست می کنند تا بتوانند در دل آن برای خود پناهگاهی بسازند و این چنین می شود که سکونت در روستای کندوان آغاز می شود. 

روستای کندوان در تبریز

روستای کندوان، به روستای صخره ای ایران مشهور است

 
کندوان یکی از 3 روستای صخره‌ای جهان است که موجب جذابیت بی نظیر آن شده است. معماری روستای کندوان و جاری بودن زندگی مردم در قالب بافت قدیمی آن یک استثنا در دنیا به حساب می آید. چرا که دیگر در ترکیه و آمریکا کسی در کاپادوکیه و داکوتا زندگی نمی کند.

شیوه بنای خانه‌های این روستا از نوع معماری صخره ای و به شکل مخروطی یا کله قندی می‌باشد. برخی از باستان شناسان قدمت این روستا را به دوره های پیش از اسلام نسبت می‌دهند.

روستای کندوان در تبریز

تاریخچه ی سکونت در  روستای کندوان به قرن هفتم هجری می رسد

 

در دل این تپه‌های بلند که ارتفاع بعضی از آنها به 40 متر می‌رسد صدها آغل، انبار و اتاقک حفر شده که بسیار دیدنی است. همچنین آب معدنی گوارایی از دل یکی از تپه های این روستا می جوشد که از شهرت فراوانی برخوردار است و برای امراض کلیوی بسیار مفید تشخیص داده شده است.

از آن جا که کندوان در دامنه ی کوه های سهند قرار دارد، دارای آب و هوای بسیار خوبی است و زمین ها و مرتع های سرسبز زیادی در اطراف آن وجود دارد و به همین دلیل عشایرها آن را به عنوان محلی برای ییلاق خود انتخاب می کنند. مردم این روستا بیشتر کشاورز و دامدار هستند، البته در سال های اخیر به دلیل جذابیت هایی که این روستا برای توریست ها داشته، گردشگرهای داخلی و خارجی زیادی از آن دیدن کرده اند و همین موضوع باعث شده تا بعضی از مردم روستا مشاغلی به غیر از این دو داشته باشند.

روستای کندوان در تبریز

روستای کندوان، تنها روستای صخره ای در جهان است که در حال حاضر در آن سکونت می شود

 
روستای کندوان دارای مسجد، حمام، مدرسه و آسیا می‌باشد و کران مسجد یکی از بزرگ‌ترین کران‌های روستا را تشکیل داده است. به دلیل شکل مخروطی خاص، اغلب کران‌های دارای طبقات مختلف، از داخل با یکدیگر ارتباط ندارند، کران ها عموما دارای دو طبقه بوده و در بعضی موارد سه و حتی چهار طبقه نیز در آ نها ایجاد کرده اند.

روستای کندوان در تبریز

شیوه بنای خانه‌های روستای کندوان، از نوع معماری صخره ای و به شکل مخروطی یا کله قندی می‌باشد

 روستای کندوان در تبریز

از آن جا که کندوان در دامنه ی کوه های سهند قرار دارد، دارای آب و هوای بسیار خوبی است

 روستای کندوان در تبریز

زمین ها و مرتع های سرسبز زیادی در اطراف روستای کندوان وجود دارد

 روستای کندوان در تبریز

 مردم  روستای کندوان بیشتر کشاورز و دامدار هستند

روستای کندوان در تبریز

برخی از باستان شناسان قدمت روستای کندوان را به دوره های پیش از اسلام نسبت می‌دهند

روستای کندوان در تبریز

 

گردآوری: بخش گردشگری بیتوته


منبع:

hamshahrionline.ir

eligasht.com

 

نظرات (0) کلیک ها: 489

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال




 سرزمین جلگه ای و کوهستانی حاشیه جنوبی دریای خزر شامل استان های گیلان، مازندران و گلستان به دلیل حائل شدن بین دریا ور شته کوه البرز طبیعتی متفاوت با سایر نقاط کشور دارد. استان گیلان با طبیعتی بکر و مردمانی مهمان نواز سال هاست که پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.


 
جاذبه های معروفی همچون تالاب انزلی، شهرک تاریخی ماسوله، شهر زیبای لاهیجان، بنای تاریخی قلعه رودخان و البته نوار ساحلی دریای خزر برای اکثر گردشگران آشناست و طی سالیان گذشته به خوبی معرفی شده است. در این مقاله کوتاه پنج منطقه بسیار زیبا و رویایی دیگر از استان گیلان معرفی می شود تا در صورتی که تصمیم گرفتید به این استان شمالی مسافرت کنید، بازدید از آن ها را حتما در برنامه سفر خود قرار دهید.

1. موزه میراث روستایی گیلان
موزه های روستایی، تصاویری ملموس از زندگی سنتی اند که در آن ها می توان معماری، آداب و رسوم، صنایع دستی و هنرهای بومی را از نزدیک مشاهده و زندگی روستایی را تجربه کرد. این موزه ها فضایی را فراهم می کنند تا مردمان هر سرزمین با گذشته نزدیک پدران و مادران خود آشنا شوند.
 
موزه میراث روستایی گیلان تنها تجربه ملی در زمینه صیانت از فرهنگ و معماری روستایی با مفهوم موزه فضای باز در ایران است. این موزه که در نوع خود در خاورمیانه و آسیای مرکزی منحصر به فرد است، همه روزه از ساعت 9 تا 16:30 پذیرای مسافران است. هزینه ورودی برای هر نفر سه هزار تومان می باشد.

جاذبه های گردشگری گیلان،دیدنی های گیلان

موزه میراث روستایی گیلان

  
نحوه دسترسی: کیلومتر 15 جاده رشت- قزوین، خروجی غربی جاده سراوان- فومن
  
امکانات: پارکینگ، سرویس، پذیرایی چای و شیرینی محلی

مناطق دیدنی نزدیک: پارک جنگلی سراوان، سد سنگر، سد خاکی و دریاچه سقالکسار
 
2. تله کابین حیران
مجموعه توریستی و گردشگری حیران در حاشیه کوهستان زیبا و دیدنی حیران در حد مرزی بین استان های اردبیل و گیلان و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد و از سمت ایستگاه بالا به جنگل مشهور فندقلو شهرستان نمین منتهی می شود. از چشم اندازهای زیبای این مجموعه توریستی می توان به قلعه شیندان که از آثار مهم تاریخی زمان ساسانیان است اشاره کرد که اکنون در اراضی کشور آذربایجان قرار گرفته است و در طول مسیر حرکت تله کابین و همچنین ایستگاه بالا به راحتی قابل مشاهده است. گردنه حیران جاده ای پرپیچ و خم با طبیعتی زیبا و چشم اندازی وسیع، خود از نقاط دیدنی گیلان است. قیمت بلیت تله کابین برای هر نفر 20 هزار تومان است. 

جاذبه های گردشگری گیلان،دیدنی های گیلان

تله کابین حیران

 
نحوه دسترسی: مسیر رشت به سمت آستارا از دو جاده رشت- انزلی- آستارا یا رشت- صومعه سرا- آستارا پیموده می شود که مسیر دوم ایمن تر و نزدیک تر است (183 کیلومتر) سپس از آستارا به سمت اردبیل وارد گردنه حیران شده و پس از طی 70 کیلومتر به ایستگاه تله کابین می رسیم.
  
امکانات: تله کابین، کارتینگ، ترامبولین، آلاچیق، رستوران، کافی شاپ، چای خانه سنتی


مناطق دیدنی نزدیک: جنگل های فندقلو، بازارچه ساحلی آستارا
 
3. پارک ملی (تالاب) بوجاق
این تالاب زیبا در محل تلاقی سفیدرو با دریای خزر واقع شده است. این پارک پناهگاه امن و محیطی طبیعی برای زندگی بیش از دویست گونه پرنده مهاجر است که همه ساله با شروع فصل پاییز از نقاط مختلف دنیا به این منطقه مهاجرت می کنند و جشنواره زیبای پاییزی را از گونه های نادر پرندگان برای گردشگران ترسیم می کنند. تالاب بوجاق علاوه بر میزبانی گونه های مختلف پرنده، زیستگاه بیش از پنجاه گونه ماهی و آبزیان بومی و مهاجر است و از معدود زیستگاه های فک خزری؛ تنها پستاندار دریای خزر است.


  جاذبه های گردشگری گیلان،دیدنی های گیلان

پارک ملی (تالاب) بوجاق

 

این پارک ملی به لحاظ خشکی و دریایی بودن و عبور رودخانه سفیدرود از میان آن و قرار گرفتن در حاشیه دریای خزر جلوه ای منحصر به فرد به خود گرفته است.

نحوه دسترسی: این منطقه زیبا که در فاصله 45 کیلومتری رشت قرار دارد، از جاده رشت- کوچصفهان- لشت نشاء- زیباکنار و جاده رشت- خمام- حسن رود- زیباکنار برای گردشگران قابل دسترسی است.
 
  امکانات: قایق موتوری، ویلا و سوییت های اقامتی، رستوران، هتل


مناطق دیدنی نزدیک: اسکله چوبی و ساحل کیاشهر، ساحل دریای خزر، منطقه آزاد انزلی و مراکز خرید آن
 
4. ییلاقات ماسال
ماسال شهری در 55 کیلومتری شمال غربی رشت و در دامنه کوه های تالش است. جاذبه های طبیعی ماسال فراتر از آن است که امکان معرفی آن در چند خط وجود داشته باشد، فقط می توان توصیه کرد که حداقل 25 کیلومتر از جاده کوهستانی ییلاقات ماسال را طی کنید تا در این جاده زیبا با طبیعتی مسحورکننده و بکر مواجه شوید و خوش اقبالی در بعضی از روزهای سال با ارتفاع گرفتن و خروج از ابرها، جنگل ابر را در زیر پاهای خود ببینید. با توجه به امکانات موجود در منطقه اقامت شبانه با هزینه کم و امنیت بسیار در این مسیر امکان پذیر است.


   جاذبه های گردشگری گیلان،دیدنی های گیلان

 ییلاقات ماسال

 
نحوه دسترسی: مسیر رشت- صومعه سرا- ماسال حدود 51 کیلومتر و سپس به سمت ییلاقات زیبای ماسال

امکانات: هتل- رستوران- خانه های روستایی، سوییت و اتاق های چوبی برای اسکان شبانه

مناطق دیدنی نزدیک: ییلاقات شاندرمن، جنگل آلیان و تنیان
 
5. سیاهکل و دیلمان
منطقه سیاهکل تا دیلمان و ییلاقات اطراف دیلمان از جاذبه های بکر، زیبا و متنوع گیلان است. بدون شک آبشارهای سیاهکل یا بیشترین زیبایی های طبیعی و جذابیت های گردشگری چشم و دل هر علاقه مند به طبیعت را می نوازد و محیطی مناسب برای گذراندن ساعات بیکاری و فراغت فراهم می آورد.

مسیر 45 کیلومتری بسیار زیبای سیاهکل به دیلمان از دیگر جلوه های بی بدیل گردشگری استان گیلان است که چشم هر بیننده ای را خیره می کند. در این مسیر آبشارهای زیبایی همچون لونک و چشمه آب معدنی لاریخانی محل مناسبی برای استراحت است. ییلاقات دیلمان که در ارتفاع بیش از دو هزار متری قرار گرفته اند دارای پوشش گیاهی متفاوتی نسبت به جنگل های سیاهکل هستند که این تنوع خود بر زیبایی منطقه افزوده است.

امکان اسکان شبانه و ارزان و امن در خانه های روستایی و سوییت های اقامتی  دیلمان و روستاهای اطراف آن به راحتی میسر است. توصیه می شود در عبور از منطقه زیبای سیاهکل- دیلمان به هیچ وجه عجله نکنید و با آرامش از زیبایی های این منطقه لذت ببرید.

   جاذبه های گردشگری گیلان،دیدنی های گیلان

سیاهکل و دیلمان

 
نحوه دسترسی: دسترسی به سیاهکل از دو جاده رشت- لاهیجان- سیاهکل و رشت- سنگر- سیاهکل میسر است. مسیر سیاهکل به دیلمان نیز جاده ای 45 کیلومتری و کوهستانی و پرپیچ و خم دارد که رعایت احتیاط در آن ضروری است. البته مسیر دیلمان- آسیابر- بره سر- توتکابن- رستم آباد نیز می تواند در تابستان و در روزهای غیربارانی مسیر مناسبی برای بازگشت باشد که خود جاذبه ای دیگر است.

امکانات: خانه های روستایی و سوییت های اقامتی، رستوران، هتل

مناطق دیدنی نزدیک: آستانه اشرفیه، لاهیجان، سد سنگر، منطقه عمارلو و خورگام.

توصیه های مهم
 خاطره خوش سفر را با سبقت غیرمجازی، سرعت غیرمطمئن، عبور از شانه خاکی راه و انواع تخلفات دیگر با یک روز نحس و پرحادثه عوض نکنید.

عاجزانه خواهشمند است زباله های خود را در کیسه ای جمع کنید و پس از مراجعه به شهر دور بیندازید.

در کنار علفزارهای خشک و زیر درختان به هیچ وجه آتش روشن نکنید و حتما قبل از خروج از طبیعت بر روی آتش آب بریزید و از خاموش شدن آن مطمئن شوید.

روی دیگر طبیعت زیبا، خشن است؛ از این رو در کنار رودخانه ها، زیر صخره ها و مسیر خشک شده رودها ماشین خود را پارک نکنید، چادر نزنید و شب نخوابید. خطر ریزش سنگ و طغیان رودخانه ها همواره وجود دارد.

ترجیحا در روزهای بارانی به مناطق کوهستانی نروید؛ جاده های مه آلود و لغزنده، خطرناک است و طبیعت زیبا در زیر ابرها پنهان.

به هیچ وجه در کنار جاده زیرانداز پهن نکنید و به استراحت نپردازید. خطر منحرف شدن خودروهای عبوری همیشه وجود دارد. با کمی حوصله در سراسر گیلان مکان های امن برای استراحت و چادرزدن و شب ماندن وجود دارد.

خوش بگذره...

منبع: ماهنامه معیشت / برترین ها

نظرات (0) کلیک ها: 510