myblog

پس از ورود به سایت میتوانید وبلاگ خود را ایجاد کنید
ویژه شده

8 قانون مهم در تبلیغ نویسی

  8 قانون مهم در تبلیغ نویسی

 

 

 

امروزه بواسطه پیشرفت روز افزون تکنولوژی و به ویژه علم ارتباطات، مرزهای فیزیکی در هم تنیده شده و با حضور ماهواره و اینترنت ، دسترسی به هر نقطه از دنیا و درهر لحظه امکان پذیر است. در این راستا و با تخصصی تر شدن مشاغل موجود، حجم عظیمی از محصولات و خدمات، به شیوه های مختلف عرضه می شوند که هر یک مخاطبین خاصی را هدف قرار داده و در تلاش برای تاثیر گزاری بر روی آنها ، شیوه هایی متفاوتی را پیش میگیرند.

 

ابزار های موجود تبلیغاتی، طیف وسیعی از رسانه ها ، همچون کانال های تلویزیونی، شبکه های ماهواره ای، تبلیغات دیواری، بیل برد ها، نشریات، وسایل نقلیه عمومی واینترنت را شامل می شوند که بنا برسیاست تبلیغاتی و بودجه در نظر گرفته شده و اینکه مجموعه مورد نظر یک شرکت معظم و یا یک استارت آپ نوپا است میتواند تلفیقی از موارد ذکر شده یا انتخاب تنها یکی از آنها باشد.

 

صرف نظر از روش و نوع تبلیغات ، آشنایی با علم تبلیغ نویسی مهمترین فاکتور در روند کسب و کار شماست. حتی با وجود بهترین و با کیفیت ترین محصولات ، بدون تسلط بر مبانی تبلیغ نویسی ، تضمینی برای موفقیت شما وجود ندارد. اصول حاکم بر علم تبلیغ نویسی به شما کمک میکند تا یک محصول کم فروش را تبدیل به یک محصول پر فروش نمایید!

 

با بررسی علل شکست در کسب و کارها بارها و بارها مشاهده شده است که علت عدم خرید محصولات توسط مشتریان ، حتی علیرغم کیفیت بالای محصولات و خدمات، معرفی غیر اصولی محصولات و خدمات توسط شما می باشد. با علم تبلیغ نویسی شما می توانید محصولات و خدمات خود را به گونه ای عرضه نمایید که مشتریان شما به سرعت اقدام به خرید محصول شما نمایند.

 

1) ترغیب مشتریان برای خرید

 

تصور کنید که محصول شما دارای یک استاندارد عالی و مطابق با سلیقه مشتری است. برای معرفی محصول خود چنانچه به طور مستقیم به تعریف از مرغوبیت و محبوبیت محصول خود به پردازید ، احتمالا برای شما نتیجه عکس خواهد داشت و این یعنی یک شکست نا خواسته ! تسلط به اصول تبلیغ نویسی به شما کمک میکند تا مشتریان خود را متقاعد کنید تا برای خرید محصول شما بلادرنگ اقدام نمایند!

 

2) جلب اعتماد

 

 

در بسیاری از کسب و کارها ، به ویژه وب سایت های فروشگاهی ، لازمه موفقیت در فروش، جلب اعتماد مشتری است.  مخاطبین شما، بدون آگاهی از هویت شما اقدام به خرید نخواهند کرد و استفاده از واژگان مناسب و بیان مستدلات مبتنی بر روانشناسی تبلیغ، می تواند تاثیری شگرف در مجاب سازی مشتریان شما داشته باشد.

 

3) اطمینان بخشی از کیفیت محصول

 

 

فروش محصولات همواره باید با اطمینان خاطر مشتری همراه باشد. پیشنهاداتی مانند مرجوع محصول در صورت عدم رضایت ، گارانتی تعویض ، ضمانت سلامت و مواردی اینچنین در قالب چیدمان صحیح واژگان، می تواند اثر بخشی به سزایی در اطمینان بخشی به مشتریان ایفا نماید.

 

4) طولانی بودن توضیحات

 

 

 

 در تبلیغ نویسی محصولات، ارائه توضیحات جامع و کامل ارتباطی مستقیم با جلب اعتماد مشتریان دارد. این امر از لحاظ روانشناسی مشتری، باعث افزایش حس اعتماد خواهد شد و با ایجاد حس ارزش مداری و کرامت مشتری، اعتماد سازی به صورتی مضاعف انجام خواهد پذیرفت. هر چه محصول ارائه شده از لحاظ فن آوری نوین به روز تر باشد، نیازمند توضیحات بیشتری است.  در نظر بگیرید که یک محصول فیزیکی مانند یک لپ تاپ در صفحه محصول شما وجود دارد. با یک اطلاعات ناقص در باب مشخصات فنی و کیفی کالا، شانس فروش شما تقریبا صفر خواهد بود. مضاف بر اینکه این توضیحات به طور قطع باید بر مبنای اصول حاکم بر تبلیغ نویسی نگاشته شود.

 

تجربه نشان داده که 80 درصد مشتریان تنها 20 درصد توضیحات مرتبط با محصول را خوانده اند، اما این بدان معنی نیست که توضیحات مرتبط با محصول را کم اهمیت بدانیم. اکثر مشتریان با نگاهی اجمالی تنها قسمت هایی از توضیحات را که برای مجاب کردنشان کافی باشد را خوانده و سپس با اطلاعات به دست آورده تصمیم به خرید محصول شما میکنند. لذا هر چه توضیحات محصول کامل تر و بلند تر باشد احتمال توقف چشمان مشتری به بخش خاصی از محتوا بیشتر خواهد بود. همچنین داشتن توضیحات کامل و بر مبنای اصول تبلیغ نویسی، به شما کمک خواهد کرد تا در رقابت با محصولات مشابه، فروش بیشتری را تجربه کنید !

 

5) در تنظیم چیدمان نوشتار، باید دقت فراوانی صورت پذیرد

 

 

بسیار حائز اهمیت است که ساختار نوشتاری متن شما به گونه ای باشد تا ضمن احترام به حق انتخاب خوانندگان مبنی بر اینکه کدام یک از پاراگراف های متن را برای مطالعه انتخاب کنند ، رعایت نکات نوشتاری مانند فواصل استاندارد بین هر پاراگراف و استفاده از تکنیک های جذاب برای جذب مخاطب و نهایتا تبدیل آنها به مشتریان احتمالی رعایت شود.

 

6) اهمیت قسمت های مختلف واقع در یک صفحه یکسان نیست!

  

 اطلاع از ارزش هر یک از نقاط صفحه بسیار مهم است. سطر های ابتدایی و انتهایی محتوای تبلیغاتی شما، همیشه با توجه بیشتری از سوی بازدید کنندگان دنبال می شود. از این قسمت ها باید برای ارائه مطالب بسیار مهم استفاده نمود. همچنین قسمت انتهایی صفحات تبلیغاتی شما باید به گونه ای طراحی شود که کاربر را وادار به اقدام جهت برقراری تماس و یا خرید نماید. این قسمت همان جایی است که بازدید کننده تصمیم می گیرد که در صفحه شما جستجوی بیشتری کند یا از آن خارج شود.عنوان ها مهمترین بخش هایی هستند که خوانده می شوند .استفاده از رنگ های متفاوت، برجسته کردن کلمات، بزرگ نمایی و تکنیک های مشابه می توانند کمک کنند تا قسمت های مهم صفحه تبلیغاتی یا صفحه محصول شما بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

 

7) استفاده ازعناصر گرافیکی

 

 

وجود عناصر گرافیکی در صفحات تبلیغاتی میتواند به شما کمک کند تا پیام تبلیغاتی خود را به شیوه ای متفاوت به مخاطبین خود منتقل نمایید. هر چند استفاده از المان های گرافیکی در تولید محتوای تبلیغاتی می تواند بسیار جذاب باشد، اما نباید این نکته مهم را نیزفراموش کنیم که استفاده بیش از حد از عناصر گرافیکی میتواند توجه مخاطبین را به طور کامل از مضمون اصلی محتوا که همانا رساندن پیام شما باشد، منحرف کند.

 

8) صفحه محصول یا محتوای تبلیغاتی

 

 

 

 صفحه محصول یا محتوای تبلیغاتی شما باید به گونه ای طراحی و نوشته شود تا پاسخگوی یک اصل مهم باشد! طبق این اصل خوانندگان محتوای تبلیغاتی شما در ابتدا با یک نگاه اجمالی به تمام صفحه، تصمیم می گیرند که آیا محتوای مذکور ارزش مطالعه دارد یا خیر. در این مرحله ارزیابی  و اسکن مغزی بازدید کنندگان در حدود 7 ثانیه به طول می انجامد و در مرحله دوم با نگاهی دیگرو اسکن دوباره، تصمیم می گیرند که چه جاهایی از متن را مطالعه نمایند!  بنا براین طبق این اصل هر متن و محتوایی ، حداقل دو بار بازدید می شود. لذا نحوه طراحی صفحه تبلیغاتی و یا محصول شما باید به نحوی باشد  که در اسکن اول، قسمت های مهم پیام ما به خوانندگان منتقل شده و آنها را ترغیب به جستجوی بیشتر و نهایتا اقدام نماید .

 

به خواندن ادامه دادن
991 Hits
0 نظرات
ویژه شده

8 دلیل قاطع برای محتوا نویسی

 

8 دلیل قاطع برای محتوا نویسی

 

با افزایش رقابت در عرصه فروش و ارائه محصولات و خدمات در بستر اینترنت ، فضای کاری در فضا های رسانه ای به کلی دگرگون شده است ، به گونه ای که برای دیده   شدن و تبلیغات موثر، از تولید محتوای با کیفیت و بازاریابی محتوایی برای جذب   مخاطبین و تبدیل آنها به مشتریان دائمی و وفادار خود،  ناگزیر از تولید مستمر و منظم   محتوای با کیفیت می باشیم.  

 

  

امروزه با همه گیر شدن علم کپی رایتینگ در کسب و کار های آنلاین و تاثیرات چشمگیر آن در سئوی محتوا و جذب بازدید کنندگان بیشتر برای صفحات تبلیغی وب سایت ها ، تولید محتوای با کیفیت و مورد پسند مخاطب بیش از پیش ضروری می نماید.  از جمله ابزارهای انتزاعی برای تاثیر گزاری مستقیم بر روی مخاطبین ، به ویژه مخاطبین ویژه بازار هدف، ارائه یک استراتژی موثر بر مبنای کپی رایتینگ  و تولید محتوا است.

 

 

روش های تولید محتوا

 

همانند نویسندگی و مقاله نویسی ، برای تولید محتوای موثر نیز نیاز به دانش کافی در فرایند تولید محتوا می باشد. این فرایند غالبا چند مرحله ای  و مبتنی بر جدیدترین شیوه های تولید محتوا است که در اکثر کشورهای اروپایی و پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرد . در ادامه به اجمال به معرفی این روش ها می پردازیم.

 

 اولین و معتبرترین روش در تولید محتوا که اکثر کپی رایترهای حرفه ای از آن تبعیت میکنند ، یافتن منبعی معتبر از محتوای انتخابی که عموما به زبان های انگلیسی، فرانسه و آلمانی است و ترجمه آنها می باشد. با استفاده از دانش ترجمه و فن بیان مطلوب ، غالبا محتوای تولیدی خود میتواند به مرجعی مهم برای بازدید کنندگان و ترغیب آنها برای استمرار ارتباطات خود، با شما باشد.

 

 

دومین روش در تولید محتوا، استفاده از روش های تلفیقی است. به این معنا که با مطالعه چندین منبع به جای تکیه بر یک مرجع خاص و استفاده از شیوه های نگارش ، دست به تولید محتوایی بزنیم که با طرح مسائل و پیگیری دقیق و موشکافانه آنها ، خوانندگان را مرحله به مرحله برای پیگیری نتیجه نهایی با خود همراه و همگام نماییم.

 

 

روش سوم در تولید محتوا ، استفاده از قوه خلاقه و تکیه بر دانش نویسندگی و آفرینش اثری است که از پیش وجود نداشته ! این گونه از محتویات تولیدی قالبا همراه با بروز استعداد ها در زمینه ادبیات و داستان نویسی و گسترش هدفمند مرزهای خلاقیت در حوزه بازاریابی محتوا و تبلیغات می باشد.

 

 

چهارمین روش که به ویژه در حوزه تبلیغات و بازاریابی محصولات کاربرد فراوانی دارد استفاده از تصاویر و خلق آثاری است که به شیوه های مختلف ، اثر بخشی محتوای تولید را چندین برابر میکند. این شیوه که عموما با خلاقیت های فردی گرافیست ها وطراحان، در قالب یک یا چند ایده تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرد، دارای پیچیدگی های خاصی می باشد که علیرغم تاثیرات شگرف آن در جذب مخاطب، نیازمند صرف هزینه های بالا تری است که به کیفیت تصاویر تولید شده ارتباط مستقیم دارد.

 

 

روش پنجم ، استفاده ازعلم آماراست که بر مبنای نیازمندی های روز در یک جامعه پویا طرح ریزی شده و نظر سنجی های مختلف در حوزه مورد نظر می باشد که میتواند تضمین کننده خلق ایده های جدید در راستای تولید یک محتوای اثر بخش باشد.

 

 

ششمین روش در محتوا نویسی ، استفاده ازمحتویات آموزشی برای جذب مخاطبینی است که به دنبال رسیدن به یک پاسخ ، این دسته از مقالات را دنبال میکنند. با تلفیق هوشمند محتوای آموزشی و تبلیغی ، در کنار پاسخگویی به نیاز مخاطبین ، میتوان تاثیر شگرف تبلیغات را در این دسته از محتویات تولیدی، مشاهده نمود.

 

 

هفتمین روش ، تولید محتوایی است که در عین جذابیت ، نکات ریزی را به صورت ابهام برای خوانندگان باقی می گذارد و حس پرسشگری مخاطبین را تحریک می کند تا با طرح پرسش در یک سیستم پرسش و پاسخ  که توسط شما واز پیش طراحی شده وارد تعامل و گفتگو شود. بسیاری از این سوالات میتواند سر منشاء یک ایده جدید در تولید محتوای بعدی برای شما باشد.

 

 

و روش هشتم و آخرین روش در تولید محتوا، بازنویسی محتوای تولید شده موجود که از استاندارد و کیفیت معقول و مناسبی برخوردار نیست می باشد. بسیاری از مقالات تولید شده در سطح وب ، علیرغم داشتن موضوعی جذاب ، فاقد استاندارد های لازم برای تاثیر گزاری مطلوب بر مخاطبین می باشد. با ویرایش و به روز رسانی مطالب بی کیفیت که دارای سطح استاندارد پایینی است میتوان یک محتوای بی روح و کسل کننده را مبدل به یک محتوای پر مخاطب و جذاب نمود.

  

 

به خواندن ادامه دادن
915 Hits
0 نظرات
ویژه شده

7 نکته طلایی در جذب مشتری

دنیای امروز دنیایی مبتنی بر اقتصاد است و پایه های اقتصاد بر پایه قوانین حاکم بر بازار استوار می گردد. اگر شما هم به عنوان عضوی از جامعه بازاری که هر روزه با مشتریان گوناگونی برخورد دارند به دنبال جذب مشتریان بیشتر برای فروش بیشتر هستید با ما همراه باشید.

بازاریابی و تبلیغات مجموعه ای از عملکردهایی است که ارتباط  دو سویه بین شما و مخاطبین تان برقرار می کند. هر قدر این ارتباط  تاثیرگذارتر باشد احتمال برقراری ارتباطی قوی تر دور از ذهن نخواهد بود. افراد یک جامعه در طی روز در معرض هجوم امواج خروشان تبلیغاتی  قرار می گیرند که به ندرت توجه آنها به این هجم وسیع تبلیغات جلب می شود، حتی اگر بعد از گذشت چند دقیقه ازمحتوای این تبلیغات پرسیده شود احتمالا 98 درصد مردم این تبلیغات را به خاطر نخواهند آورد.

 

تبلیغات و بازاریابی موفق صرف نظر از بستر حاکم بر آن که می تواند با انواع ابزار های رسانه ای از قبیل تلوزیون، رادیو، بیل بردها و پوسترهای تبلیغاتی ، شبکه های اجتماعی و وب سایت ها انجام شود دارای اصول و قواعدی کلی است که در ادامه به آنها می پردازیم.

 

1)  محتوای تبلیغات باید جذابیتی ذاتی داشته باشد

برای ارزیابی این مساله باید دقت شود که آیا محتوای تبلیغاتی توانایی جذب حیطه وسیعی از مخاطبین را دارد یا خیر، مثلا تبلیغاتی که مختص آقایان است آیا می تواند مورد توجه خانم ها قرار گیرد یا خیر؟

 

2)  سوق دادن مشتری به سوی اقدام

کیفیت و ایده یک تبلیغ باید به نحوی باشد که مخاطب را برای انجام یک سلسله از اقدامات در راستای تبدیل شدن به یک مشتری تحریک کند. این اقدام می تواند درگیر کردن ذهن مخاطب و اقدام به یک تماس تلفنی باشد.

 

3)  تبلیغات باید احساسات مخاطبین را برانگیزد

ساختار تبلیغات باید به گونه ای باشد که تمام حواس مخاطب را درگیر خود کند

 

4)  تحریک حس کنجکاوی

مخاطبین باید علاقه مند به پرس و جو و تحقیق درباره موضوع تبلیغات انجام شده بشوند و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در آنها زنده بشود.

 

5)  شگفت زده کردن مخاطبین

از همه امکانات و پتانسیل های موجود جهت سورپرایز کردن مخاطب خود استفاده کنید. این امکانات می تواند یک تصویر یا ویدئوی عجیب و یا یک همایش غیر معمول باشد.

 

6)  انتقال سریع اطلاعات

منتقل نمودن اطلاعات محتوای آگهی و سرعت آن بسیار مهم است اما باید در نظر داشت نحوه انتقال اطلاعات باید چالش برانگیز باشد و حتی المقدور ذهن مخاطبین را درگیر کند.

 

7) فراتر رفتن از قواعد تبلیغات

نو آوری و خلاقیت در تبلیغات می تواند ضامن موفقیت یک تبلیغ باشد. خرق عادت و تمایز با ساختار معمول سهم مهمی در تاثیر گذاری و ماندگاری پیام تبلیغ در ذهن مخاطبین دارد.

[embed=videolink]{"video":"

","width":"400","height":"225"}[/embed]

به خواندن ادامه دادن
1335 Hits
0 نظرات
ویژه شده

بازاریابی مدرن و تولید محتوا

نسل جدید بازاریابی و تبلیغات در دنیای امروز پیوندی مستحکم با دنیای تکنولوژی و فن آوری اطلاعات برقرار کرده است. کسب و کارهای نوین و سنتی در روندی شتاب زده رو به سوی تغییراتی بنیادین نموده که پدیده دیجیتال مارکتینگ بدون شک در راس هرم بازار یابی مدرن قرار دارد.

 

 

یکی از فاکتور های موثر در بازاریابی آنلاین، تولید محتوای یگانه و منحصر به فرد به صورت مستمر در جهت بهبود روند جذب مخاطبین و تبدیل انها به مشتری می باشد. محتوای قدرتمند شالوده استراتژی بازاریابی و تبلیغات را تشکیل میدهد که میتوان به جرات ادعا کرد بدون ارائه محتوای آموزنده، استراتژی بازاریابی به سرعت با شکست مواجه می شود.

طراحی استراتژی در شروع یک کمپین تبلیغاتی و پروسه بازاریابی شامل فاکتورها و عوامل متعددی است که بی شک هر یک از آنها به نوبه خود سهمی مهم در موفقیت کمپین ایفا می کنند.

این عوامل بعضا میتوانند با فاکتورهای مشابه جایگزین شوند اما شاید اغراق آمیز نباشد که بگوییم تولید محتوای ارزشمند در یک استراتژی بازاریابی هیچ جایگزینی ندارد.

 

کاهش ریسک سرمایه گزاری های کلان، ایجاد ارتباط با مخاطبین، به کار گیری سیستم های امتیازدهی جهت تحلیل محبوبیت محتوا و باز جذب مخاطبین تنها بخشی از مزایای بازاریابی محتوا می باشد.

در این میان راهکارهای متفاوتی برای بهره گیری از بازاریابی محتوایی وجود دارد که در نمودار پایین قابل مشاهده است.

 

طبق آخرین نظرسنجی های انجام شده 51% شرکت ها در آغاز هر سال میزان بودجه مرتبط  با بازاریابی محتوای خود را افزایش میدهند.45% شرکت ها سعی میکنند میزان بودجه فعلی خود را حفظ کنند و تنها 2% از شرکت ها که عمدتا در سیاست های بودجه گزاری خود دچار اشکالاتی شده اند این میزان را کاهش میدهند.

[embed=videolink]{"video":"

","width":"400","height":"225"}[/embed]

به خواندن ادامه دادن
998 Hits
0 نظرات
ویژه شده

رویای کار آفرینی

 

دنیای امروز، مشتمل بر مجموعه ای از عملکردهای مشخص و حساب شده ای است که میتواند با درایت فردی و گروهی ساختار تمایزات حداکثری را در قیاس با فرایندهای موازی و مشابه بنیان نهد. هویت جهان کنونی ما در راستای گردش چرخه  اقتصادی  شکل میپذیرد و با مجموعه ای از راهکار های بنیادین که در ترکیب با نو آوری و تخصص ، شکل پذیری معقول و قابل قبولی را ارائه میدهد ، آینده ای هموار را برای تمامی آحاد جامعه ترسیم کند.

 

دراین میان جایگاه اقتصاد که متاثر از مجموعه فرایند های عجین شده در علم سنتی و نوین  در همه سطوح و ابعاد جوامع بشری میباشد به عنوان یک نقش کلیدی غیر قابل انکار می نماید. در دنیای اقتصاد و پدیده رشد حداکثری زیر بناهای اقتصادی ، تنها میتوان این اصل مهم را به همه افراد یک جامعه یاد آوری نمود که در دنیای ثروت هیچ جایگاه قبلی وجود ندارد و تولید ثروت اولیه و متعاقب آن افزایش توانمندی نهاد های مالی جامعه تنها و تنها در تعامل با رشد هدفمند فردی امکان پذیر میگردد.

 

رویای کارآفرینی چندیست که دغدغه اصلی افراد و به خصوص نسل جوان می باشد که جدای از مسیر پر فراز و نشیب در رسیدن به هدف ، التزام عملی و تعهد بالایی را برای دستیابی طلب میکند. پدیده خویش فرمایی به جای رابطه سنتی بین کارفرما و کارجو و فراتر از آن کارآفرینی همواره به عنوان هدفی بلند پروازانه و در عین حال دست نیافتنی برای عموم افرادی که حداقل یکبار در زندگی فردی به آن اندیشیده اند در همه ابعاد فکری، نمود پیدا کرده که تغییر آن مستلزم ایجاد شکافی عمیق بین توانمدی ها و تردید ها است.

 

مفهوم کارآفرینی در ذات خود بدون در نظر گرفتن چرایی و چگونگی عوامل، ضوابط و ارتباطات، بستر جامعه و هویت فردی تک تک افراد، پدیده ای پیچیده است که بدون شک در هیچ قالبی گنجانده نمیشود لذا در تعریف آن نمیتوان تاثیر مجموعه ای را که متشکل از تعدد فاکتور های مبتنی بر علت ها و معلول ها پایه ریزی شده ، نادیده انگاشت. در ادامه سعی بر این است تا عوامل مرتبط و تاثیر گزار بر شکل گیری این مهم به تخصیص اشاره شود.

 

عوامل موثر بر کار آفرینی

 

جنبه های اقتصادی طرح پیش رو

بررسی علل و عوامل موفقیت یا عدم موفقیت کارآفرینان سهم مهمی در پردازش و شکل گیری یک ایده و به طبع آن هموار سازی بستر کارآفرینی دارا می باشد . با بررسی اجمالی از زندگی کارآفرینان برتر به جرات میتوان گفت که بدون در نظر گرفتن الگوهای موفق، احتمال موفقیت در این عرصه بسیار اندک است. همچنین نگرش اقتصادی و توانایی تحلیل فرایند های اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی ، سهم بزرگی در به تصویر کشیدن یک کسب و کار موفق را از آن خود میکند.

بررسی و مطالعه فرایند

 

فرایند مطالعه و اجرایی نمودن یک طرح مشخص ، مستلزم در نظر گرفتن همه پتانسیل های بالقوه و امکان تبدیل آنها به یک مجموعه عملیاتی است  که در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند به حالت  بالفعل تبدیل شود.این فرایند روندی غیر قابل اجتناب است که با انطباق پذیری حداکثری از الگوهای موفق میتواند تضمین کننده پیروزی در یک کسب و کار نوپا باشد.

 

ارزیابی بازار هدف

هر اقدامی که توسط یک کار آفرین به مرحله ظهور میرسد، پیش از اجرایی شدن میبایست در بستری متناسب با بازار عرضه و تقاضا به طور کامل الگو سازی شود . دیدگاه شومپیتر یکی از الگوهای موفق در ارزیابی اقدامات کارآفرینی و بر مبنای پنج عامل کلیدی محصول جدید ، روش های جدید تولید، گشایش بازار های جدید، دستیابی به مواد اولیه نوین و روشهای سازماندهی جدید استوار است.

 

شیوه های تامین مالی

یکی از اصلی ترین و مهمترین دغدغه های کارافرینی ، مساله تامین مالی و تعیین نرخ توازن بین سرمایه گزاری و سود دهی کسب و کار ها میباشد. عاملی بس مهم که در صورت عدم وجود تفکری که ارضاء کننده منطق اقتصاد در بستر شرایط حاکم بر جامعه باشد،  سرانجامی جز شکست نخواهد داشت. مشخص نمودن استراتژی دقیق میزان جذب سرمایه و تبدیل آن به بهره وری از نخستین چالش های پیش روی کار افرینان است.

به خواندن ادامه دادن
767 Hits
0 نظرات