امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 



بیمار روانی

پنجاه درصد اختلالات روان به طور کلی در زیر سن چهارده سالگی شروع می شود‎

 

میزان شیوع اختلالات روان خفیف تا شدید در کشور حدود 23 درصد است. معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: 50 درصد اختلالات روان به طور کلی در تمام دنیا در زیر سن 14 سالگی شروع می شود.

 

اختلالات روانی از چه سنی آغاز می شوند 

مسعودی فرید : آغاز 50 درصد اختلالات روان قبل از سن 14 سالگی به آن معنا است که اگر قرار است 10 نفر مثلا دچار اختلال روان شوند، پنج نفر آنان کمتر از سن 14 سال هستند و 75 درصد اختلالات روان زیر سن 24 سال شروع می شود. یعنی شروع این اختلالات روانی زیر این سن است. پس اهمیت توجه به سلامت روان در این سنین ، فوق العاده مهم است.

 

وی ، توجه بیشتر به مسائل سلامت روان را یکی از راهبردهای مقابله با کودک آزاری عنوان کرد و افزود: برخی از افرادی که مبادرت به کودک آزاری می کنند مبتلا به بیماری و اختلال روانشناختی هستند، بنابراین موضوع سلامت روان به طور کلی باید در دستور کار جدی وزارت بهداشت قرار گیرد و بخش مهمی از تحول نظام سلامت نیز به این امر اختصاص یابد.

 

وی اضافه کرد: صاحبنظران عرصه سلامت روان بر این باورند که 10 درصد بودجه سلامت در کشور باید صرف سلامت روان شود درحالیکه این میزان در کشور ما حدود سه درصد است و این سه درصد هم بیشتر در حوزه درمان و بازتوانی هزینه می شود درحالیکه باید بسیاری از اعتبارات را در حوزه پیشگیری و شناسایی اختلالات روانی مصرف کرد.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: وزارت بهداشت با همکاری آموزش و پرورش می تواند اختلالات روانشناختی مانند اضطراب، افسردگی و دیگر اختلالات سایکوتیک را زودتر شناسایی کنیم و این اقدامات در بسیاری از کشورهای دنیا انجام می شود و هزینه های آن خیلی زیاد نیست.

 

مسعودی فرید افزود: شناسایی اختلالات روان در سنین قبل از 24 سالگی می تواند با همکاری آموزش و پروش و دانشگاه ها انجام شود و حتی بخش نظام وظیفه نیروی انتظامی نیز می تواند در شناسایی اختلالات روان بین سربازان، نقش ایفا کند.

 

وی تصریح کرد: هنگامی که سخن از اختلالات روان به میان می آید نباید فقط به آدمی فکر کنیم که می خواهد آدم بکشد بلکه منظور از فرد مبتلا به اختلالات روان، فردی است که مدیریت هیجانات خود را ندارد.

 

وی یادآور شد: پدر و مادری که نمی تواند خشم خود را کنترل کند و هنگام انجام کار اشتباه از سوی کودک او را تنبیه بدنی می کنند، والدینی که نمی دانند روش فرزندپروری و روش برخورد و روش صحیح تربیت کودک چیست،همه اینها به نوعی مبتلا به اختلال روان هستند.

 بنا به آخرین اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، میزان شیوع اختلالات روان خفیف تا شدید در کشور حدود 23 درصد است. 

 

منبع: irna.ir

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • هیچ نظری یافت نشد