myblog

پس از ورود به سایت میتوانید وبلاگ خود را ایجاد کنید

8 دلیل قاطع برای محتوا نویسی

 

8 دلیل قاطع برای محتوا نویسی

 

با افزایش رقابت در عرصه فروش و ارائه محصولات و خدمات در بستر اینترنت ، فضای کاری در فضا های رسانه ای به کلی دگرگون شده است ، به گونه ای که برای دیده   شدن و تبلیغات موثر، از تولید محتوای با کیفیت و بازاریابی محتوایی برای جذب   مخاطبین و تبدیل آنها به مشتریان دائمی و وفادار خود،  ناگزیر از تولید مستمر و منظم   محتوای با کیفیت می باشیم.  

 

  

امروزه با همه گیر شدن علم کپی رایتینگ در کسب و کار های آنلاین و تاثیرات چشمگیر آن در سئوی محتوا و جذب بازدید کنندگان بیشتر برای صفحات تبلیغی وب سایت ها ، تولید محتوای با کیفیت و مورد پسند مخاطب بیش از پیش ضروری می نماید.  از جمله ابزارهای انتزاعی برای تاثیر گزاری مستقیم بر روی مخاطبین ، به ویژه مخاطبین ویژه بازار هدف، ارائه یک استراتژی موثر بر مبنای کپی رایتینگ  و تولید محتوا است.

 

 

روش های تولید محتوا

 

همانند نویسندگی و مقاله نویسی ، برای تولید محتوای موثر نیز نیاز به دانش کافی در فرایند تولید محتوا می باشد. این فرایند غالبا چند مرحله ای  و مبتنی بر جدیدترین شیوه های تولید محتوا است که در اکثر کشورهای اروپایی و پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرد . در ادامه به اجمال به معرفی این روش ها می پردازیم.

 

 اولین و معتبرترین روش در تولید محتوا که اکثر کپی رایترهای حرفه ای از آن تبعیت میکنند ، یافتن منبعی معتبر از محتوای انتخابی که عموما به زبان های انگلیسی، فرانسه و آلمانی است و ترجمه آنها می باشد. با استفاده از دانش ترجمه و فن بیان مطلوب ، غالبا محتوای تولیدی خود میتواند به مرجعی مهم برای بازدید کنندگان و ترغیب آنها برای استمرار ارتباطات خود، با شما باشد.

 

 

دومین روش در تولید محتوا، استفاده از روش های تلفیقی است. به این معنا که با مطالعه چندین منبع به جای تکیه بر یک مرجع خاص و استفاده از شیوه های نگارش ، دست به تولید محتوایی بزنیم که با طرح مسائل و پیگیری دقیق و موشکافانه آنها ، خوانندگان را مرحله به مرحله برای پیگیری نتیجه نهایی با خود همراه و همگام نماییم.

 

 

روش سوم در تولید محتوا ، استفاده از قوه خلاقه و تکیه بر دانش نویسندگی و آفرینش اثری است که از پیش وجود نداشته ! این گونه از محتویات تولیدی قالبا همراه با بروز استعداد ها در زمینه ادبیات و داستان نویسی و گسترش هدفمند مرزهای خلاقیت در حوزه بازاریابی محتوا و تبلیغات می باشد.

 

 

چهارمین روش که به ویژه در حوزه تبلیغات و بازاریابی محصولات کاربرد فراوانی دارد استفاده از تصاویر و خلق آثاری است که به شیوه های مختلف ، اثر بخشی محتوای تولید را چندین برابر میکند. این شیوه که عموما با خلاقیت های فردی گرافیست ها وطراحان، در قالب یک یا چند ایده تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرد، دارای پیچیدگی های خاصی می باشد که علیرغم تاثیرات شگرف آن در جذب مخاطب، نیازمند صرف هزینه های بالا تری است که به کیفیت تصاویر تولید شده ارتباط مستقیم دارد.

 

 

روش پنجم ، استفاده ازعلم آماراست که بر مبنای نیازمندی های روز در یک جامعه پویا طرح ریزی شده و نظر سنجی های مختلف در حوزه مورد نظر می باشد که میتواند تضمین کننده خلق ایده های جدید در راستای تولید یک محتوای اثر بخش باشد.

 

 

ششمین روش در محتوا نویسی ، استفاده ازمحتویات آموزشی برای جذب مخاطبینی است که به دنبال رسیدن به یک پاسخ ، این دسته از مقالات را دنبال میکنند. با تلفیق هوشمند محتوای آموزشی و تبلیغی ، در کنار پاسخگویی به نیاز مخاطبین ، میتوان تاثیر شگرف تبلیغات را در این دسته از محتویات تولیدی، مشاهده نمود.

 

 

هفتمین روش ، تولید محتوایی است که در عین جذابیت ، نکات ریزی را به صورت ابهام برای خوانندگان باقی می گذارد و حس پرسشگری مخاطبین را تحریک می کند تا با طرح پرسش در یک سیستم پرسش و پاسخ  که توسط شما واز پیش طراحی شده وارد تعامل و گفتگو شود. بسیاری از این سوالات میتواند سر منشاء یک ایده جدید در تولید محتوای بعدی برای شما باشد.

 

 

و روش هشتم و آخرین روش در تولید محتوا، بازنویسی محتوای تولید شده موجود که از استاندارد و کیفیت معقول و مناسبی برخوردار نیست می باشد. بسیاری از مقالات تولید شده در سطح وب ، علیرغم داشتن موضوعی جذاب ، فاقد استاندارد های لازم برای تاثیر گزاری مطلوب بر مخاطبین می باشد. با ویرایش و به روز رسانی مطالب بی کیفیت که دارای سطح استاندارد پایینی است میتوان یک محتوای بی روح و کسل کننده را مبدل به یک محتوای پر مخاطب و جذاب نمود.

  

 

60 گام طلایی در بازاریابی تلفنی(قسمت دهم)
8 قانون مهم در تبلیغ نویسی

نظرات

 
هیچ نظری هنوز
هم اکنون ثبت نام شده? از اینجا وارد شوید
مهمان
جمعه, 10 فروردين 1403
اگر شما می خواهید که ثبت نام کنید فیلد نام و نام کاربری را پر کنید.